Top Ad unit

Εξαιρετική εμφάνιση του Μπραντ Πιτ μετά τον χωρισμό του με την Α.Τζολί (φωτό)


Ιδιαίτερα γοητευτικός ήταν ο Μπραντ Πιτ στην πρεμιέρα της ταινίας «Allied» στο Λονδίνο στην
οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Μαριόν Κοτιγιάρ.


Οι δύο ηθοποιοί ταξιδεύουν στον κόσμο για να προωθήσουν τη νέα τους δουλειά. Το γεγονός ότι υποδύονται το ζευγάρι προκάλεσε φήμες μετά από το διαζύγιο του Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με τις οποίες η Γαλλίδα ηθοποιός ήταν το τρίτο πρόσωπο, που μπήκε ανάμεσά τους, κάτι που διέψευσε με οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram τότε η Κοτιγιάρ.




Ο Μπραντ Πιτ κρατά χαμηλό προφίλ μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί τον Σεπτέμβριο, έπειτα από ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του οποίου ο 52χρονος ηθοποιός φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του μπροστά σε ένα από τα παιδιά τους.



Νωρίτερα αυτόν το μήνα παρέστη σε μια εκδήλωση για το «Allied» στο Λος Άντζελες, ώρες αφού είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες περί παιδικής κακοποίησης.

Στη νέα ταινία ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν Καναδό, στέλεχος των υπηρεσιών πληροφοριών, τον Μαξ Βάταν, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της αγωνίστριας της γαλλικής αντίστασης Μαριάν Μποσεζούρ, την οποία ενσαρκώνει η Κοτιγιάρ.



Ο ηθοποιός δεν σταμάτησε να χαρίζει χαμόγελα στους φωτογράφους και να χαιρετάει τους θαυμαστές του ενώ φιλήθηκαν στο μάγουλο με την συμπρωταγωνίστριά του μπροστά στο φακό κάνοντας τα κλικ να παίρνουν φωτιά.


Πηγή: defencenet.gr
newsbeast.gr
Εξαιρετική εμφάνιση του Μπραντ Πιτ μετά τον χωρισμό του με την Α.Τζολί (φωτό) Reviewed by anna on 22.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.