Top Ad unit

Λιάγκας-Σκορδά: Οι εντάσεις, οι καυγάδες, τα χαμένα λεφτά και ο ρόλος του Γεωργαντά


Δεν μπορούμε σήμερα να κρυφτούμε πίσω απο το δάχτυλό μας. Πόσο μάλλον όταν είμαστε σ εθέση
να γνωρίζουμε πώς ο τελευταίος χρόνος του γάμου της Φαίης και του Γιώργου, θύμιζε «Πόλεμο». Πρόκειται άλλωστε για δυο πολύ έντονους ανθρώπους που όταν νιώθουν πώς αδικούνται… γίνονται εκρηκτικοί. Σύμφωνα με μαρτυρίες ουκ ολίγες φορές σήκωναν τον τόνο της φωνής τους σε τέτοιο βαθμό που τους άκουγαν οι γείτονες στο συγκρότημα κατοικιών όπου και διέμεναν στα Νότια προάστια.

Σας έγραψα και χθές πώς το ρήγμα δεν ήταν κάποιο τρίτο πρόσωπο. Δεν ήταν ότι «ερωτεύτηκα κάποιον ή κάποια και θέλω να το τελειώσουμε» όπως σε άλλες περιπτώσεις. Το ρήγμα ξεκίνησε απο την δουλειά, έγινε ακόμη πιο έντονο με τον τύπο απο την Λάρισα που τους απέσπασε περίπου 300.000 ευρώ, χρήματα δουλεμένα τόσο του Γιώργου αλλά και της Φαίης και πλεόν ήταν μη διαχειρίσιμο λίγο μετά τον Φλεβάρη του 2016.

Σε αυτη την ιστορία ενεπλάκησαν πολλοί. Πολλοί που αποδείχτηκαν πραγματικοί φίλοι. Δεν μίλησαν ποτέ, δεν «βρώμισαν» την ιστορία ποτέ, σεβόμενοι κυρίως τα παιδιά τους. Για παράδειγμα ο Γεωργαντάς που το καλοκαίρι έπαιξε τον ρόλο του Μπατλερ ακολουθώντας τον Λιάγκα παντού στις διακοπές του, δεχτηκε μεγάλη πίεση απο δημοσιογράφους. Γνώριζαν και ο Θέμης Σοφός, και η Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Μάρκος, ο Χατζηνικολάου και πολλοί ακόμη.

Αλλά δεν μίλησαν και το σημαντικότερο; Δεν καπηλεύτηκαν την ιστορία για δικό τους όφελος.

Όπως και να χει η ιστορία αναμένεται να φουντώσει τις επόμενες μέρες και θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε..
gossip-tv.gr
Λιάγκας-Σκορδά: Οι εντάσεις, οι καυγάδες, τα χαμένα λεφτά και ο ρόλος του Γεωργαντά Reviewed by anna on 6.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.