Top Ad unit

Όταν είδε την Κοπέλα του να Κολλάει δεκάδες Σερβιέτες πάνω στο Αμάξι του, Πάγωσε. Μόλις έμαθε όμως γιατί το έκανε…


Η 23χρονη Li Tan ήταν πεπεισμένη ότι ο φίλος της, De Wu, την απατούσε με μια άγνωστη γυναίκα. Ο De Wu υποσχέθηκε να επιστρέψει στο σπίτι μια συγκεκριμένη ώρα και η Li θύμωνε όλο και περισσότερο καθώς τον περίμενε. Έτσι, σκέφτηκε μια μάλλον ασυνήθιστη εκδίκηση η οποία περιελάμβανε 30 σερβιέτες και ένα νοικιασμένο Toyota.

Η φίλη της Li της είπε καλύτερα να περιμένει να μιλήσει με τον De πριν εκτελέσει το σχέδιο της, αλλά η Li αρνήθηκε. Ήταν πεπεισμένη ότι ο De ήταν άπιστος και τίποτα δεν θα της άλλαζε γνώμη.

Αλλά όταν η ιστορία άρχισε να γίνεται viral, ο De τελικά έφτασε σπίτι και αποκάλυψε τον λόγο που είχε αργήσει…
otan-eide-tin-kopela-tou-na-kollaei-dekades-servietes-panw-sto-amaksi-1
Τον Μάρτιο του 2015, μια γυναίκα βρήκε έναν παράξενο τρόπο για να πάρει εκδίκηση από τον φίλο της που την απατούσε.
otan-eide-tin-kopela-tou-na-kollaei-dekades-servietes-panw-sto-amaksi-2


Ο De Wu είχε υποσχεθεί να γυρίσει σπίτι το βράδυ, αλλά τελικά γύρισε πιο αργά από ότι είχε υποσχεθεί. Κάθε λεπτό που περνούσε η Li θύμωνε όλο και περισσότερο.

Τότε σκέφτηκε ένα παράξενο σχέδιο εκδίκησης.
otan-eide-tin-kopela-tou-na-kollaei-dekades-servietes-panw-sto-amaksi-3
Η Li πήγε σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ και πήρε μια συσκευασία σερβιέτες.
otan-eide-tin-kopela-tou-na-kollaei-dekades-servietes-panw-sto-amaksi-4


Η Li κόλλησε 30 σερβιέτες πάνω στο νοικιασμένο Toyota του De που ήταν παρκαρισμένο σε ένα κεντρικό δρόμο. Καθώς πήγαινε γύρω γύρω από το αυτοκίνητο, οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Η φίλη της Li την προειδοποίησε να μην το κάνει, γιατί μπορεί ο φίλος της να είχε μια καλή δικαιολογία για την καθυστέρηση.

“Αλλά δεν άκουγε τίποτα, αφού ήταν πεπεισμένη ότι την απατούσε κι έτσι την άφησα να το συνεχίσει”, είπε η φίλη της. “Την έκανε να νιώθει καλύτερα.” Η Li δημοσίευσε περήφανη φωτογραφίες στο διαδίκτυο γράφοντας, “Τα κατάφερα!”.
otan-eide-tin-kopela-tou-na-kollaei-dekades-servietes-panw-sto-amaksi-5
Η Li δέχτηκε πολλά ενθαρρυντικά σχόλια από όλη την χώρα που της έλεγαν, “Θα πάρει το μάθημα του” και “Έπρεπε να το είχες κάνει με χρησιμοποιημένες σερβιέτες”. Αηδία! Όταν τελικά έφτασε ο De σπίτι, είδε το νοικιασμένο αυτοκίνητο έξω και αμέσως προσπάθησε να δικαιολογηθεί στην Li.
otan-eide-tin-kopela-tou-na-kollaei-dekades-servietes-panw-sto-amaksi-6


Και τότε βγήκε στην επιφάνεια η αλήθεια. Τελικά, ο De δεν την απατούσε. Στην πραγματικότητα, συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο. Ήταν στο σπίτι του φίλου του και σχεδίαζε ένα πάρτι έκπληξη για την Li.

Της έδειξε ακόμα και την κράτηση που έκανε σε ένα εστιατόριο και της αποκάλυψε ότι οι φίλοι τους θα έρχονταν αργότερα για να της κάνουν έκπληξη. Η Li τελικά πίστεψε τον φίλο της και τα βρήκαν.

“… αλλά δεν νομίζω να θέλει να νοικιάσει κανείς αυτό το αυτοκίνητο σύντομα.”

Αυτή η ιστορία μας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κρίνουμε!

Πηγή: entypwsiako.com
Όταν είδε την Κοπέλα του να Κολλάει δεκάδες Σερβιέτες πάνω στο Αμάξι του, Πάγωσε. Μόλις έμαθε όμως γιατί το έκανε… Reviewed by anna on 14.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.