Top Ad unit

Νεκρή η ζάπλουτη κόρη πολιτικού. Πληροφορίες πως δηλητηριάστηκε


Ήταν μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές κόρες αρχηγού κράτους και τώρα ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατό της.

Η ξανθιά καλλονή βρέθηκε νεκρή και οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να δηλητηριάστηκε. Ο λόγος για την Γκουλνάρα Καρίμοβα (Gulnara Karimova) την κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν Ισλάμ Καρίμοφ (Islam Karimov) που βρέθηκε νεκρή στις 5 Νοεμβρίου, λίγο καιρό μετά το θάνατο του ζάπλουτου πατέρα της. Σύμφωνα με πηγή της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας της χώρας, μόλις ένα μήνα μετά το θάνατο του πατέρα της, η Gulnara βρέθηκε νεκρή από δηλητηρίαση.

Η 44χρονη καλλονή ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό επιχειρηματία Mansur Maqsudi, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του εργοστασίου εμφιάλωσης της Coca Cola στην Τασκένδη και είχε εκφράσει πολλές φορές φόβους για τη ζωή της. Ωστόσο, από το 2013 είχαν χαθεί τα ίχνη της. Τα περισσότερα δημοσιεύματα, ήθελαν την διάσημη κόρη του δικτάτορα, Gulnara Karimova να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική μετά από απόφαση του πατέρα της, ενώ κατά καιρούς είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα πως βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά και ότι ζούσε εξόριστη στο Ισραήλ.


Ωστόσο, η απουσία της από την κηδεία του πατέρα της, που ήταν πρόεδρος του Ουζμπεκιστάν από το 1991 έως και το θάνατό, έκανε πολλούς να θορυβηθούν για την τύχη της... και τώρα έγινε γνωστό πως βρέθηκε νεκρή!

Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις ουζμπεκικές αρχές τόσο για το θάνατο της δισεκατομμυριούχου, όσο και για τις φήμες που θέλουν να έχει θαφτεί στην Τασκένδη και ο τάφος της να έχει μπαζωθεί.
Νεκρή η ζάπλουτη κόρη πολιτικού. Πληροφορίες πως δηλητηριάστηκε Reviewed by anna on 25.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.