Top Ad unit

Αυτή η 23χρονη έχει Φέρει τα Πάνω Κάτω στον Χώρο της Μόδας! Εσείς τι λέτε, είναι Γυναικάρα ή Χοντρούλα;



Τα μοντέλα μεγάλου μεγέθους γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, χάρη στην γοητεία τους και την γενναιότητα τους, αλλά και το γεγονός ότι οι άνθρωποι πλέον συνειδητοποιούν πόσο ανθυγιεινό είναι να είναι κανείς τόσο αδύνατος.



Ίσως η βιομηχανία του μόντελινγκ σύντομα να φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν θα κάνει διακρίσεις εναντίον των κοριτσιών που είναι ελαφρώς πιο μεγαλόσωμα. Αλλά παρ’όλο που δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι εννοούμε όταν μιλάμε για μοντέλα μεγάλου μεγέθους.

Για πολλά μοντέλα, τα οποία έχουν διαφορετικές αναλογίες, είναι ίσως ενοχλητικό να τους επιβάλλουν μια τέτοια ταμπέλα. Όντως, σε ποιον θα άρεσε κάτι τέτοιο;Loading...

Η Stefania Ferrario είναι μία από αυτές τις γυναίκες.



Η 23χρονη Αυστραλέζα δουλεύει σαν μοντέλο και αντιστέκεται ενεργά σε αυτή την ταμπέλα.



Η Stefania κυρίως δουλεύει με εσώρoυχα, τα οποία τονίζουν την ομορφιά της σιλουέτας της. Έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες της στο Instagram με το hashtah #DropThePlus. Αυτό αναφέρεται σε μια ομάδα ακτιβιστών που θέλουν να κάνουν τον κόσμο πιο δεκτικό στους διαφορετικούς σωματότυπους και τα μεγέθη και να σταματήσουν να αποκαλούν οποιονδήποτε είναι πιο μεγαλόσωμος από κούκλα βιτρίνας “μεγάλου μεγέθους”.

“Είμαι μοντέλο. Δυστυχώς, στην βιομηχανία του μόντελινγκ αν είσαι λίγο πιο μεγαλόσωμος από τον μέσο όρο σε αποκαλούν μοντέλου μεγάλου μεγέθους. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στις πιθανότητες για επιτυχία.”



Συμφωνούμε απόλυτα. Η Stefania είναι πραγματικά απίστευτη!







Ελπίζουμε ότι χάρη σε κορίτσια σαν την Stefania αυτή η εμμονή με το αδύνατο θα βγει σύντομα εκτός μόδας και όλο και περισσότερες γυναίκες θα πετύχουν τους στόχους τους.



Όλοι έχουν δικαίωμα στην προσωπική τους γνώμη όσον αφορά αυτό το θέμα και υπάρχουν πολλοί που το βλέπουν αλλιώς. Εσείς με ποια πλευρά συμφωνείτε περισσότερο;

Πηγή: fumara.gr


Αυτή η 23χρονη έχει Φέρει τα Πάνω Κάτω στον Χώρο της Μόδας! Εσείς τι λέτε, είναι Γυναικάρα ή Χοντρούλα; Reviewed by kamikaze.gr on 18.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.