Top Ad unit

10 τρόποι να χάσεις γρήγορα βάρος


Μικρές συνήθειες που μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα σου.

Ο έλεγχος του βάρους μας είναι ένα μεγάλο ζόρι που τραβάμε (δυστυχώς) αρκετές γυναίκες από πολύ μικρή ηλικία και αυτό συμβαίνει γιατί δεν μάθαμε ποτέ να διατηρούμε μια ισορροπία στη διατροφή και τη γυμναστική μας. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό αλλάζει εύκολα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακούσεις τις ανάγκες του οργανισμού σου και να πράξεις αναλόγως.
Δεν υπάρχει λόγος να εξαντλήσεις το σώμα σου ή να ακολουθήσεις σκληρές δίαιτες και προγράμματα γυμναστικής, η αλλαγή νοοτροπίας και ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στο σώμα σου είναι αρκετά για να το μεταμορφώσουν.

1. Φάε πρωινό 300 θερμίδων
Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς τη μέρα σου με ένα ισορροπημένο πρωινό, κυρίως γιατί βοηθάς τον οργανισμό σου να ενεργοποιηθεί και να αρχίσει να καίει σωστά θερμίδες- άσε που θα σε γλιτώσει από τις λιγούρες και τα τσιμπολογήματα. Ένα σάντουιτς με μαύρο ψωμί και πρωτεΐνη και ένα φρούτο είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

2. Κάνε γυμναστική έστω και 5 λεπτά την ημέρα
Το γυμναστήριο απαιτεί πολύ χρόνο από την καθημερινότητά σου και είναι λογικό να το αποφεύγεις, έστω και 5 λεπτά γυμναστικής στο σπίτι όμως αρκεί για να σου δώσει ένα boost ενέργειας και να σε βοηθήσει να κάψεις μακροπρόθεσμα τις περιττές θερμίδες.

3. Κόψε τις κακές συνήθειες
Αν πίνεις πολλά αναψυκτικά γεμίζεις τον οργανισμό σου κενές θερμίδες που δεν σου προσφέρουν τίποτα, για αυτό δοκίμασε να τα κόψεις για ένα διάστημα και θα δεις τη διαφορά.

4. Καθάρισε τα ντουλάπια σου
Όταν πηγαίνουμε στο super market με άδειο στομάχι καταλήγουμε να παίρνουμε πολλές αηδίες τις οποίες και αποθηκεύουμε στα ντουλάπια και τις αναζητάμε όταν μας πιάνουν οι λιγούρες μας. Για αυτό κάνε την καρδιά σου πέτρα και πέτα μπισκοτάκια, πατατάκια κλπ για να γεμίσεις τα ντουλάπια σου με υγιεινά σνακ.

5. Φτιάξε playlist με τραγούδια που θα σε εμπνέουν όταν περπατάς
Το περπάτημα κάνει πολύ καλό και αν η δουλειά σου απαιτεί αρκετό από αυτό καθημερινά διασκέδασέ το ακούγοντας μουσική που θα σε εμπνεύσει να κάνεις 1 χλμ παραπάνω και να πας από τις σκάλες αντί με το ασανσέρ.

6. Φάε λαχανικά
Τα λαχανικά έχουν φυτικές ίνες που είναι φίλες μας και τις αγαπάμε πολύ γιατί μας χορταίνουν γρήγορα! Όταν λοιπόν θέλεις να ελέγξεις το βάρος σου φάε μια χορταστική σαλάτα ώστε να φας λιγότερο ψωμί ή κρέας μετά.

7. Τρέξε
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα γόνατα βάλε το κολάν σου και πάρε τους δρόμους- έστω και 20 λεπτά τρέξιμο τη μέρα μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στην απώλεια βάρους.

8. Όταν τρως έξω ζήτα μικρή μερίδα
Επειδή δεν γίνεται να αρνείσαι συνέχεια έξοδο για φαγητό άλλαξε τακτική και ζήτα μικρότερη μερίδα, δεν είναι ντροπή, plus θα σου βγει και πιο οικονομικό το πιάτο!

9. Φάε βραδινό τις μισές μέρες της εβδομάδας
Δοκίμασε για μερικές μέρες να τρως το βραδινό σου μέχρι τις 8 ή τουλάχιστον να τρως ελαφριά το βράδυ, έτσι θα δίνεις στον οργανισμό σου το περιθώριο να κάψει αυτά που έφαγες μέχρι να ξαπλώσεις.

10. Βγάλε το σκύλο βόλτα
Βάλε στο πρόγραμμα τις μεγάλες βόλτες με το σκύλο σου, θα κάνεις καλό και σε σένα και σε εκείνον.
10 τρόποι να χάσεις γρήγορα βάρος Reviewed by anna on 10.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.