Top Ad unit

«Με ενδιαφέρουν τα λεφτά της αποζημίωσης γιατί…»: To κείμενο-φωτιά της Μίνας Αρναούτη


Έχει πάρει φόρα! Αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους είναι η Μίνα Αρναούτη 8
μήνες μετά το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή. Έτσι μετά το σημερινό της ξέσπασμα ενάντίον της Ζήνας Κουτσελίνη και όλων εκείνων που την κατακρίνουν, η 31χρονη θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Έτσι μέσα από ένα εκτενές κείμενο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook έκανε ξεκάθαρο πως ήταν λάθος του Παντελή να οδηγήσει μεθυσμένος αφού όπως λέει χαρακτηριστικά «Ο  ΚΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΙΟΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ . ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ) ΕΙΠΑ: ΗΠΙΕ…ΗΠΙΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΩ , ΕΔΩ ΔΕΝ EΣΩΣΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΜΟΥ.»

Ενώ στη συνέχεια τα έβαλε με όλους εκείνους που την κατακρίνουν χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό από όσα περνάει. «ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤ ΑΧΥΡΑ. ΚΑΠΟΙΟI EΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.», γράφει.

Μάλιστα για πρώτη φορά αναφέρει ξεκάθαρα πως την ενδιαφέρει η αποζημίωση προκειμένου να μπορέσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της που λίγο έλειψε να τελειώσει το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου. «ΕΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΗΡΩΙΔΑ . ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΑ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ, ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΆΛΛΟΥΣ, ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ,ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΒΑΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΗ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ Τ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ , ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ . ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ………….»

Ενώ τέλος εκφράζει την απορία της για ποιο λόγο η πραγματογνωμοσύνη αργεί και δεν έχει ήδη βγει όπως γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. «Α……. ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ : ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ;ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΡΙΣΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ AMEΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ; ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ;», είναι τα ερωτήματά της.
Έχει πάρει φόρα! Αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους είναι η Μίνα Αρναούτη 8 μήνες μετά το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή. Έτσι μετά το σημερινό της ξέσπασμα ενάντίον της Ζήνας Κουτσελίνη και όλων εκείνων που την κατακρίνουν, η 31χρονη θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
«Με ενδιαφέρουν τα λεφτά της αποζημίωσης γιατί…»: To κείμενο-φωτιά της Μίνας Αρναούτη Reviewed by anna on 13.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.