Top Ad unit

«Έπινε ποτό και τον πήγαιναν σηκωτό στο σπίτι του…»: To μήνυμα της Μίνας Αρναούτη που προκάλεσε αντιδράσεις


Το μήνυμά της προκάλεσε ερωτήματα! Οκτώ μήνες μετά το τροχαίο που της άλλαξε μια για πάντα τη
ζωή η Μίνα Αρναούτη σιγά σιγά ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της. Μετά από πολλές φυσικοθεραπείες έχει δει σημαντική βελτίωση στο σώμα της και παρότι δεν είναι πλήρως καλά έχει ξεκινήσει τις πρώτες της εξόδους. Καθημερινά μέσα από τα social media συνομιλεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο το τελευταίο της post προκάλεσε εντύπωση. Η Μίνα δημοσίευσε ένα κείμενο για τον Γιωρίκα και τον Κωστίκα και τη σχέση τους με το… αλκοόλ.

«Λοιπον ο Γιωρικας δεν πινει αλκοολ συχνα ,στα δυο ποτα τον πηγαινουν σηκωτο σπιτι.. Ο Κωστικας παλι πινει συχνα ενα μπουκαλι και παει μονος του σπιτι χωρις να πεφτει σε κωμα… Τι ειναι ο Κωστικας;;;», έγραψε χαρακτηριστικά και όπως ήταν αναμενόμενο όλοι την ρώτησαν τι εννοεί. Ένας μάλιστα follower της και στενός της φίλος απάντησε πως ο Κωστίκας ήταν… τραγουδιστής. Τώρα το τι ήθελε να πει η Μίνα με αυτό της το μήνυμα μόνο εκείνη το ξέρει.
tragggg
youweekly.gr
«Έπινε ποτό και τον πήγαιναν σηκωτό στο σπίτι του…»: To μήνυμα της Μίνας Αρναούτη που προκάλεσε αντιδράσεις Reviewed by anna on 11.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.