Top Ad unit

Επεισοδιακός χωρισμός για Ηλιάδη – Γκέντσογλου! Από τη Μύκονο στα… δικαστήρια


Χωριστούς δρόμους τραβούν η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου, οι οποίοι μετά από τρία χρόνια σχέσης και ένα παιδί, έβαλαν τέλος στη σχέση τους με έναν όχι και τόσο αναίμακτο τρόπο.



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Spirto», λίγο μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε το σπίτι τους στα νότια προάστια, χωρίς κανείς από τον κύκλο τους να γνωρίζει το τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους.

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για εμπλοκή δικηγόρων, καθώς ο Σάββας φέρεται να έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να πάρει και την επιμέλεια του 2χρονου γιου τους, πράγμα που σημαίνει πως τα δικαστήρια είναι αναπόφευκτα.

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά, πως η οικογένεια του 26χρονου ουδέποτε συμφώνησε με την σχέση του με την τραγουδίστρια, με τη μητέρα του να μην έχει διστάσει να μιλήσει στους δημοσιογράφους σχετικά με την άποψή της για την Ηλιάδη. «Εκμεταλλεύτηκε την εγκυμοσύνη της» και «τι γυρεύει αυτή, 13 χρόνια μεγαλύτερη, με το Σάββα;», είναι μόλις μερικές από τις δηλώσεις – φωτιά της πεθεράς της…

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο χωρισμός αυτός θα δώσει πολλή τροφή για σχόλια…

Πηγή:koolnews.gr


Επεισοδιακός χωρισμός για Ηλιάδη – Γκέντσογλου! Από τη Μύκονο στα… δικαστήρια Reviewed by kamikaze.gr on 1.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.