Top Ad unit

ΔΕΙΤΕ τι είπε η ΜΗΤΕΡΑ του Σάββα Γκέντσογλου για τον χωρισμό του από την Ηλιάδη!


Η μητέρα του ποδοσφαιριστή σε συνέντευξή της, ξεκαθάρισε ότι δεν ανακατεύεται στην προσωπική
ζωή του γιου της

Λίγα εικοσιετετράωρα μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού του Σάββα Γκέντσογλου από την Αγγελική Ηλιάδη, η μητέρα του ποδοσφαιριστή σε συνέντευξη της, στην εφημερίδα Freddo, δηλώνει: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν».

Η Κυριακή Γκέντσογλου, τονίζει ότι δεν ανακατεύεται στην προσωπική ζωή του γιου της και ότι περιμένει και η ίδια να ενημερωθεί από εκείνον, για τις εξελίξεις. 

«Ο Σάββας δεν μας έλεγε τίποτα για την προσωπική του ζωή. Μέχρι και το καλοκαίρι που ήρθαν εδώ στην Καβάλα και μας είδαν φαίνονταν μια χαρά σαν ζευγάρι. Ωστόσο εμείς σαν οικογένεια, προσπαθήσαμε να μείνουμε έξω από την προσωπική του ζωή. Ο Σάββας από τη στιγμή που δεν μας είχε μιλήσει για τη σχέση του με την Αγγελική, όταν τα έφτιαξαν, δεν θελήσαμε να ανακατευτούμε παραπέρα. Μόνοι τους τα έφτιαξαν, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Φαντάζομαι όμως θα μας ενημερώσει και εμάς απόψε που θα μιλήσουμε μαζί του», είπε.

Όσο για την Αγγελική Ηλιάδη, δήλωσε: «Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο για πρώτη φορά, δεν μπορείς να τον κρίνεις πώς είναι η ψυχούλα του. Πού να ξέρω λοιπόν τον χαρακτήρα της;».
protothema.gr
ΔΕΙΤΕ τι είπε η ΜΗΤΕΡΑ του Σάββα Γκέντσογλου για τον χωρισμό του από την Ηλιάδη! Reviewed by anna on 3.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.