Top Ad unit

ΑΥΤΗ είναι η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα!


230 SHARES  FacebookTwitter Google

Η Λάουρα σήμερα έχει γενέθλια και η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά στο γλυκό της κοριτσάκι με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γλυκό μου παιδί ολη σου η ζωη να συνοδευεται απο γελια κ αγαπη! Σε λατρευουμε! Χρονια πολλα!!!», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.
kori-tis-elenis-1

Η Λάουρα είναι το δεύτερο κατά σειρά παιδί της Ελένης Μενεγάκη και η πρώτη κόρη. Πριν μερικές μέρες αν θυμάστε γιόρτασε και τα γενέθλια της δεύτερης κόρης της Βαλέριας που έγινε 8 ετών.

Η κόρη της Λάουρα είναι μια από τις αδυναμίες της ζωής της. Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 και όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν η Ελένη, έχει ήδη διαμορφώσει την προσωπικότητά της.

Αν και οι φωτογράφοι κάνουν το παν για να έχουν ένα αποκλειστικό πλάνο από τα παιδιά της παρουσιάστριας, η ίδια προστατεύει όσο μπορεί την ιδιωτικότητά τους, έχοντας ζητήσει από τα Μέσα να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών της με τα πρόσωπά τους να φαίνονται καθαρά.

Όσοι έχουν δει τη Λάουρα πάντως, λένε πώς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της όμορφης παρουσιάστριας.
Πηγή: entypwsiako.com
ΑΥΤΗ είναι η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα! Reviewed by anna on 17.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.