Top Ad unit

Έχασε το σπίτι της η Γκερέκου! Βουτηγμένος στα χρέη και ο Τόλης Βοσκόπουλος


Xαστούκι έριξε το Πρωτοδικείο της Αθήνας στην Άντζελα Γκερέκου, η οπόια με αγωγή της
διεκδικούσε περίπου 80.000 ευρώ από τον Δήμο Δημητσάνας και την Κοινότητα Ζάτουνας για διαμέρισμα στο Παλαιό Ψυχικό. Η πρώην βουλευτής και υφυπουργός Πολιτισμού είχε πλειοδοτήσει για την αγορά του ακινήτου στο Παλαιό Ψυχικό, όμως στη συνέχεια ζήτησε επιστροφή χρημάτων!

Το ακίνητο προερχόταν από κληροδότημα και η σύζυγος του άρχοντα της νύχτας, προκειμένου να γίνει δεκτή η συμμετοχή της είχε καταβάλλει το 1/10 της αξίας του στη διακήρυξη ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς, όπως αναφερόταν στους όρους διακήρυξης. Όταν τελικά κέρδισε το ακίνητο, όφειλε σε 30 μέρες να υπογράψει για να καταβάλει το ποσό.  Η διαχειριστική επιτροπή του κληροδοτήματος τήρησε στάση αναμονής για 14 μήνες, υπερβαίνοντας κατά πολύ το χρονικό περιθώριο του νόμου και προχώρησε τελικά τις διαδικασίες του επόμενου πλειοδότη.

Το δικαστήριο, όπως αναφέρει η Espresso απέρριψε την αγωγή της Γκερέκου και την αξίωσή της για επιστροφή του ποσού.

Επιπλέον  τα μεγάλα χρέη του Τόλη Βοσκόπουλου, προκαλούν τεράστιο πρόβλημα στο διάσημο ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, με τις δικαστικές αποφάσεις – βατερλό για το ζεύγος, ο Τόλης Βοσκόπουλος πρέπει να πληρώσει 9.000 ευρώ από κοινόχρηστα, ενώ η Άντζελα Γκερέκου έχασε 83.000 ευρώ που είχε δώσει «χτυπώντας» την προσφορά για σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό.
sport-fm.gr
Έχασε το σπίτι της η Γκερέκου! Βουτηγμένος στα χρέη και ο Τόλης Βοσκόπουλος Reviewed by anna on 19.10.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.