Top Ad unit

«Με κάθισε κάτω, μου είπε σκάσε και με…»: To μήνυμα της Μίνας Αρναούτη που κάνει το γύρο του διαδικτύου!


Περνά με κάθε τρόπο τα μηνύματά της. Η Μίνα Αρναούτη κάνοντας αμέτρητες φυσικοθεραπείες
καθημερινά σχεδόν προσπαθώντας να επολουλώσει όλα τα τραύματα που της άφησε το  τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου, περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας κλεισμένη στο σπίτι της στη Λέσβο. Μοναδικός τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας δεν ελίναι άλλος από τα social media, γι΄αυτό και σχεδόν καθημερινά εκφράζει εκεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Μάλιστα πριν λίγε ώρες, χωρίς να διευκρινίζει  τι ακριβώς είχε στο μυαλό της, πόσταρε ένα κείμενο το οποίο συγκλόνισε τους πάντες.

Αν και κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήθελε να πει και ποιον εννοούσε η Μίνα έδειξε πωςτελευταία κάτι τν απασχολεί. Έτσι μετά τα μηνύματά της για τους άντρες και πόσο έχουν αλλάξει στις μέρες μας, προέβη σε μια ακόμη κίνηση όλο νόημα.

«Παίδες ποιος να μου το έλεγε ότι θα κολλούσε μια αηδιαστική τσίχλα στα μαλλιά μου και δη στα μπροστινά μαλλιά, (στην τούφα αυτή που ανοίγει στην χωρίστρα) και εγώ θα ένιωθα απέραντη τρυφερότητα.

Τι εννοώ, όχι δεν μου έχει βγει κανένα σιχαμένο βίτσιο να μου κολλάνε τσίχλες στο κεφάλι και να τη βρίσκω, αλλά μια Trident ακουμπισμένη βιαστικά στο κομοδίνο, μπλέχτηκε ένας θεός ξέρει πως στα μαλλιά μου.

Προσπαθούσα μάταια να τη ξεκολλήσω και μαζί με τις εγκλωβισμένες τρίχες παρέσυρα και άλλες ανυποψίαστες και όλο αυτό κατέληξε σε έναν αηδιαστικό κουβάρι που μόνο αν το έκοβα θα ξεμπέρδευα από δαύτο.

Εκείνες τις ώρες του απελπισμένου ξεμπερδέματος ακούστηκαν και κλαψουρίσματα και κάτι απόλυτες ατάκες όπως «δεν βάζω στη ζωή μου τίποτα πιο πάνω από τα μαλλιά μου» .Το ψύχραιμό Google που βρίσκει τελικά λύσεις σε πολλές δύσκολες καταστάσεις με συμβούλεψε ορθά να βάλω μπόλικο ελαιόλαδο και με ψυχραιμία και υπομονή καθώς η τσίχλα ρευστοποιείται κατά κάποιο τρόπο να την απομακρύνω από τα μαλλιά μου.

Και τότε εκείνος( ο έτσι, ο δικός μου, το αίστημα, ) αν και προχωρημένα ξημερώματα κραιπάλης με πήγε αποφασιστικά στο μπάνιο με κάθισε κάτω μου έβαλε λάδι( με ξαναβάφτισε) μου είπε και ένα σκάσε να φύγει η υστερία και όρθιος πάνω από το κεφάλι μου, έβγαλε με την υπομονή του Ιώβ τα σιχαμένα υπόλειμμα της τσίχλας.

 Όσο μεγαλώνω αναθεωρώ για την αγάπη. Παλιά την ήθελα στερεοφωνικά να την ακούω στη διαπασών. Μου άρεσαν οι υπερβολές και τα μεγάλα λόγια τα σουρεαλιστικά . Ήθελα μηνύματα στο κινητό ανά μισή ώρα, και κόντρα δηλώσεις και καλογυαλισμένα «για πάντα» αμφιβόλου προέλευσης και ανθεκτικότητας.

Τώρα που το σ αγαπώ το βρήκε η πρεσβυωπία, και το πολύ κοντά θολώνει , και έρχεται αυτή η ευεργετική απόσταση από τα πράγματα, μια τσίχλα είναι αρκετή αν κάποιος έχει τη διάθεση να στη βγάλει. θα μπορούσε να κόψει την τούφα να τελειώνουμε, όμως όχι, αφού έκρινε ότι είναι για μένα σημαντικό – τη ξεμπέρδεψε. Αυτός είναι ο σύγχρονος ύμνος της αγάπης και τίποτα περισσότερο.

Να βγάλεις όταν μπορείς τον άλλον από τη δύσκολη θέση ανεξάρτητα αν το κατανοείς ή όχι. Αυτά…», ήταν το κείμενο που δημοσίευσε.
mina121
Ενώ στη συνέχεια πόσταρε και ένα ακόμη αινιγματικό μήνυμα για τον έρωτα γεννώντας πολλά ερωτήματα.
«Με κάθισε κάτω, μου είπε σκάσε και με…»: To μήνυμα της Μίνας Αρναούτη που κάνει το γύρο του διαδικτύου! Reviewed by anna on 11.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.