Top Ad unit

Το συγκλονιστικό post της Κατερίνας Καινούργιου και το μήνυμα: «Με έδιωξε 4 μέρες πριν ολοκληρωθούν οι ακτινοβολίες»



To μήνυμά της προκάλεσε έκπληξη. Πολλά ερωτηματικά γέννησε το post της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram με τους followers της να το διαβάζουν ξανά και ξανά.



Μάλιστα το απόφθεγμα της Καινούργιου στάθηκε η αφορμή για μια διαδικτυακή της φίλη να γράψει ένα σχόλιο για τον σύντροφό της που την χώρισε πριν ολοκληρωθούν οι θεραπείες για τον καρκίνο.

«Να μην αφήνεις ποτέ εκείνον που τον νοιάζεσαι χωρίς καληνύχτα. Μα ήταν τόσο δύσκολο πια; Το έγραφα παντού. Του το έλεγα συνέχεια, δε ζητούσα ποτέ κάτι και φρόντιζα πάντα να μην λείπει τίποτα. Μα αυτή τη ριμάδα την καληνύχτα την είχα τόσο ανάγκη. Μια λέξη ήταν μόνο. Κι εγώ εκεί, να την περιμένω σαν το σκυλάκι που του ΄τάξες πως θα το πας βόλτα κι ακόμη σε περιμένει στη πόρτα», ήταν το ποστ που «ανέβασε» προσθέτοντας στη λεζάντα:«Ηθελα πολυ καιρό να το ποστάρω..».

Λίγα λεπτά πριν ήρθε το συγκλονιστικό σχόλιο της διαδικτυακής της φίλης, που έγραψε:



«Γλυκο μου κοριτσι νιωθω τα αναμικτα συναισθηματα σου που ρεουν μες την καρδια κ την ψυχη σου. η ιστορια μου ειναι πως πριν 9μηνες τελειωσαν η θεραπεια μου κ για τους 2μαστους.ο δικος μου ανθρωπους που επι 13χρονια ημασταν μαζι με εδιωξε 4μερες πριν ολοκληρωθουν οι ακυινοβολιες. Κοριτσι μου καθε δευτερολεπτο μπορει ναναι ψυχικα δυσκολο. ομως μολις αρχισει η στροφυγγα της ζωης να γυρισει θα αρχισει παλι να τρεχει το νερο κ θα ανθισουν τα δικα μας «χωραφια».
Το συγκλονιστικό post της Κατερίνας Καινούργιου και το μήνυμα: «Με έδιωξε 4 μέρες πριν ολοκληρωθούν οι ακτινοβολίες» Reviewed by kamikaze.gr on 9.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.