Top Ad unit

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια - Αφήνει το τραγούδι λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας


Ακύρωσε την περιοδεία της, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει...

Ο εφιάλτης επέστρεψε... Η διάσημη τραγουδίστρια που πάσχει από λύκο και έχει κάνει στο παρελθόν χημειοθεραπείες, αντιμετωπίζει και πάλι την ασθένεια και αποσύρεται από το τραγούδι, ώσπου να γίνει καλά.

Ο εφιάλτης επέστρεψε για την Selena Gomez. Η διάσημη τραγουδίστρια που πάσχει από λύκο και έχει κάνει στο παρελθόν χημειοθεραπείες, αντιμετωπίζει και πάλι την ασθένεια και αποσύρεται από το τραγούδι, ώσπου να γίνει καλά.

Η κατάσταση της υγείας της που επιδεινώνεται με το άγχος, τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη, είναι πολύ σοβαρή και η 24χρονη σταρ αποφάσισε να ματαιώσει την παγκόσμια περιοδεία της και να ασχοληθεί με τις θεραπείες που πρέπει να κάνει για να γίνει γρήγορα καλά.

“Aνακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι συνέπειες του Λύκου από τον οποίο πάσχω. Θέλω να είμαι παραγωγική και ποιοτική στη δουλειά μου, αλλά κυρίως ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να τονίσω ότι οι θαυμαστές μου είναι πολύ σημαντικοί για μένα, απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλά»”, ανέφερε η selena Gomez, ανακοινώνοντας την απόφασή της.
Η νεαρή τραγουδίστρια έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι πάσχει από λύκο, ένα από τα σοβαρότερα αυτοάνοσα νοσήματα. Σε όσους πάσχουν από τη νόσο, τα αίτια της οποίας είναι άγνωστα, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος επιτίθενται στους υγιείς ιστούς οδηγώντας τους σε φλεγμονή και βλάβη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιπτώσεις, τόσο στο δέρμα, όσο και εσωτερικά, όπως για παράδειγμα στις αρθρώσεις και κάποια ζωτικά όργανα. Θεραπεία δεν υπάρχει, παρά μόνο τρόποι για να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά.

“Διαγνώστηκα με λύκο και χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγο τα σταμάτησα όλα, θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό. Δεν έχω άλλη επιλογή! Αισθάνομαι τον πόνο! Έχω χιλιάδες ερωτηματικά στο μυαλό μου, τα ξεπερνάω και προχωράω!”, είχε πει το 2005 που είχε διαγνωσθεί για πρώτη φορά με τη νόσο.
Πηγή: madata.gr
Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια - Αφήνει το τραγούδι λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας Reviewed by kamikaze.gr on 2.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.