Top Ad unit

Φαίη Σκορδά: Ραγδαίες αλλαγές στη ζωή της – Γύρισε οριστικά σελίδα!



Μεταξύ ραντεβού, συσκέψεων και πολύωρων συναντήσεων με αφορμή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1, που ξεκινάει καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 3 Οκτωβρίου.



Αυτήν τη φορά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκορδά πρόλαβε την περασμένη Παρασκευή και έκανε μια βόλτα στο “Golden Hall”, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr!

Για ακόμα μία φορά συνδύασε “το τερπνόν μετά του ωφελίμου”: Τα επαγγελματικά ραντεβού της τόσο για την εκπομπή όσο και το site της, που από τέλη Οκτωβρίου θα βγει στον “αέρα” εντελώς ανανεωμένο, με μια σύντομη βόλτα στα μαγαζιά αλλά και μια… γρήγορη αγκαλιά στον 6 μηνών γιο του Αλέξανδρου Γεωργιάδη και της Ρούλας Μονιάκη, φωτογράφων και φίλων της παρουσιάστριας. Άλλωστε, είναι γνωστή η αδυναμία της στα παιδιά και μόλις είδε τον μικρό στην αγκαλιά της μαμάς του δεν μπόρεσε να αντισταθεί, αρπάζοντάς τον και τρελαίνοντάς τον στα φιλιά.

Το μοναχικό Σαββατοκύριακο του Λιάγκα
Την ίδια στιγμή που η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική της επιστροφή και τρώει μαζί με τους συνεργάτες της στο “Balux”, ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει τις διακοπές του μόνος. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Πόρτο Χέλι, έκανε ένα πέρασμα και στις Σπέτσες για την Αρμάτα, ενώ μαζί του ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς. Και ενώ οι φήμες για το χωρισμό τους καλά κρατούν, το ζευγάρι, όπως, άλλωστε, συνηθίζει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια, τηρεί “σιγήν ιχθύος” για τα προσωπικά του.



Πηγή: youweekly.gr

Φαίη Σκορδά: Ραγδαίες αλλαγές στη ζωή της – Γύρισε οριστικά σελίδα! Reviewed by kamikaze.gr on 13.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.