Top Ad unit

Αδέσποτο σκυλί είχε «εγκαταλείψει» την Ανθρώπινη Αγάπη. Μέχρι που Γνώρισε ένα μικρό κορίτσι!..



Η Izzy βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Φιλαδέλφειας και μεταφέρθηκε στο Animal Alliance στο New Jersey. Ήταν σοβαρά υποσιτισμένη, γεμάτη με λοιμώξεις και παράσιτα, η γούνα της ήταν μπερδεμένη, και ήταν τόσο τραυματισμένη που με το ζόρι μπορούσε να περπατήσει.



Οι γιατροί βοήθησαν με τις πληγές της, θεράπευσαν και βελτίωσαν την υγεία της, αλλά ακόμα δεν εμπιστεύονταν τους ανθρώπους. Ήταν σαν να είχε παραιτηθεί από την ανθρώπινη αγάπη και την καλοσύνη εντελώς. Αλλά αυτό άλλαξε, όταν γνώρισε την μελλοντική θετή οικογένεια της Izzy, η οποία περιελάμβανε την 5χρονη Chloe. Η Izzy ήταν τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη που γνώρισε την Chloe και η ουρά της δεν σταματούσε να κουνιέται! Όταν ήρθε η ώρα να πάει στο μαζί τους, η Chloe ήταν προστατευτική για το μικρό κουτάβι και το κρατούσε ασφαλή.

Δείτε το βίντεο:


Σήμερα, αυτοί οι δύο είναι οι καλύτεροι φίλοι, και η Izzy τα πάει καλύτερα από ποτέ στο σπίτι που πραγματικά της αξίζει. Η μεταμόρφωση της είναι καταπληκτική!

Πηγή / Copyright: heroviral.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

Αδέσποτο σκυλί είχε «εγκαταλείψει» την Ανθρώπινη Αγάπη. Μέχρι που Γνώρισε ένα μικρό κορίτσι!.. Reviewed by kamikaze.gr on 17.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.