Top Ad unit

Ο Βασίλης Καρράς σπάει πρώτη φορά τη σιωπή του για τον Παντελή Παντελίδη και αποκαλύπτει: «Είχε άγνοια όταν…»



Συγκίνησε τους πάντες! Επτά μήνες πέρασαν από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη και ο άνθρωπος που τον πίστεψε αποό την πρώτη στιγμή και τον στήριξε όσο λίγοι, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του.


Ο λόγος για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος μέχρι πρότινος κρατούσε αποστάσεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα προσπαθώντας να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει το χαμό του Παντελή Παντελίδη και να επουλώσει τις πληγές του. Είναι γνωστό άλλωστε πως ανάμεσά του υπήρχε μια αληθινή αγάπη με τον Καρρά να αποκαλεί τον αδικοχαμένο τραγουδιστή «γιο» του.

Έτσι μετά από καιρό ο Καρράς μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» για πρώτη φορά εξέφρασε τα συναισθήματά του λέγοντας «τον πιτσιρίκο τον αγαπούσα γιατί μοιάζαμε σε πολλά πράγματα, είχαμε πολλά κοινά, ήταν αυθόρμητος, ήταν έξω καρδιά… Είχε άγνοια κινδύνου σε όλα και είχε ένα ωραίο και γλυκό θράσος, που δεν πλήγωνε κανέναν άνθρωπο, μου άρεσε».

Ενώ αν και πολλοί είχαν απορήσει για τον λόγο που ο Καρράς δεν ήθελε να τοποθετηθεί δημόσια γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, αρνούμενος κατηγορηματικά να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση ήταν γιατί θεωρούσε πως αυτό δεν θα οδηγούσε πουθενά. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έβλεπε πως η οποιαδήποτε δήλωση για τον Παντελή έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις από τα media και ενδεχομένως δημιουργούσε λάθος συμπεράσματα.

«Μετά από όσα συνέβη στην οικογένεια και τον συγχωρεμένο τον πιτσιρίκο, δεν ήθελα να μιλήσω ήταν νωπές οι μνήμες, να βγεις και να λες «ήταν καλό παιδί»», τονίζει. Ενώ όσος καιρός και αν περάσει ξεκαθαρίζει πως ο Παντελής θα είναι πάντα μέσα στην ψυχή του. Τα όσα έζησαν μαζί θα τον ακολουθούν για πάντα, γι΄αυτό και δεν σταματά να προσεύχεται για εκείνον.

«Θυμάμαι τις αγκαλιές και τις βόλτες στα μπαράκια, παντού…Ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και θα τον θυμόμαστε όπως ήταν», είπε βαθιά συγκινημένος!

Ο Βασίλης Καρράς σπάει πρώτη φορά τη σιωπή του για τον Παντελή Παντελίδη και αποκαλύπτει: «Είχε άγνοια όταν…» Reviewed by kamikaze.gr on 15.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.