Top Ad unit

Ποια είναι επιτέλους η Νίκη Θωμοπούλου; Η ζωή της 24χρονης που «έκλεψε την καρδιά» του Γιάννη Μαρακάκη!



Σε μία λαμπρή τελετή ένωσαν τις ζωές τους ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου την περασμένη Παρασκευή στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο «Κτήμα 48» στην Ανάβυσσο.



Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο, έπειτα από 1,5 χρόνο σχέσης περίπου και οι φωτογραφίες από το μυστήριο είναι εντυπωσιακές.



Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η νύφη, η οποία έγραψε στα social media λίγο αργότερα: «Την ομορφότερη μέρα την πέρασα με τους αγαπημένους μου! Σας ευχαριστώ όλους που διασκεδάσατε στο γαμήλιο πάρτι μας. Νιώθω χαρούμενη κι ευλογημένη».



Η 24χρονη Νίκη Θωμοπούλου έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έκλεψε την καρδιά του περιζήτητου εργένη από την πρώτη ματιά.



Ο δικηγόρος και η νεαρή καλλονή είναι μαζί ένα χρόνο. Η πρώτη τους δημόσια έξοδος ήταν αυτή στην επίδειξη μόδας των MI-RO τον περασμένο Νοέμβριο, όταν όλοι κατάλαβαν ότι το ζευγάρι είναι απόλυτα ταιριαστό.



[Πηγή]
Ποια είναι επιτέλους η Νίκη Θωμοπούλου; Η ζωή της 24χρονης που «έκλεψε την καρδιά» του Γιάννη Μαρακάκη! Reviewed by kamikaze.gr on 13.9.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.