Top Ad unit

Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το αγαπημένο της σνακ που ενεργοποιεί το μεταβολισμό της!


Το σνακ που επιλέγει τους καλοκαιρινούς μήνες η Δούκισσα Νομικού είναι γιαούρτι 2% (γιατί όπως
λέει βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού και έχει υψηλό ασβέστιο που μειώνει τη συσσώρευση λίπους και πρωτείνη που ενισχύει την στην ανάπτυξη των μυών) με φρέσκα φρούτα.
«Αυτήν την εποχή επιλέγω μήλο, αχλάδι, ακτινίδιο και ανανά. Τα κόβω σε μικρά κομμάτια και βάζω λίγη ποσότητα από κάθε φρούτο. Προσθέτω επίσης και λίγα καρύδια αφού περιέχουν Ω3 λιπαρά, φυτικές ίνες και βιταμίνες. Τα 5 καρύδια έχουν περίπου 100 θερμίδες, οπότε μην ξεγελιέστε επειδή κάνουν καλό και τρώτε αμέτρητα!», γράφει στο μπλογκ της The Dutchess Diary.

Η Δούκισσα δεν στερείται. Θα φάει και μακαρονάδα με άπαχο κιλά και τυρί χαμηλών λιπαρών, όπως και πίτσα (που φτιάχνει πάνω σε μια μεγάλη αραβική πίτα, με άπαχη βραστή γαλοπούλα, τυρί χαμηλών λιπαρών, μανιτάρια και ντομάτα).

H γυμναστική είναι για εκείνη τρόπος ζωής και έχει δοκιμάσει τα πάντα: από crossfit μέχρι spinning, αλλά όταν δεν προλαβαίνει συνήθως κάνει μερικές ασκήσεις στο σπίτι για μισή ώρα και ακόμα και με αυτό βλέπει αποτέλεσμα. Οι ασκήσεις που περιλαμβάνει το σπιτικό της πρόγραμμα είναι κοιλιακοί, πλάγια ροκανίσματα και ψαλιδάκια ποδιών για τους κάτω κοιλιακούς, καθίσματα για τους γλουτούς, βυθίσεις για τους τρικέφαλους.
faysbook.gr
Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το αγαπημένο της σνακ που ενεργοποιεί το μεταβολισμό της! Reviewed by kamikaze.gr on 25.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.