Top Ad unit

«Αν δείτε τι έκανε στην λέσχη θα…» - Για πρώτη φορά η Μίνα Αρναούτη ξεσπά δημόσια για τον Παντελή Παντελίδη!



Έξι μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, που του κόστισε την ζωή!


Η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτιδα το μοιραίο εκείνο πρωινό, για 5 μήνες έδινε μάχη για την ζωή της στην εντατική του Ευαγγελισμού καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά. Το κορίτσι, πλέον προσπαθεί να αναρρώσει στην Μυτιλήνη, αφού ακόμη δεν έχει αποκατασταθεί η υγεία της.

Την όλη κατάσταση συνεχώς επιβαρύνουν οι συκοφαντίες που ακούγονται για εκείνη την ημέρα, όπως αναφέρει και η ίδια! Η Μίνα μέχρι στιγμής δεν ήθελα να απαντήσει σε καμία επίθεση που δεχόταν κατά καιρούς, ούτε να δώσει την δική της εκδοχή δημόσια για το τροχαίο. Μετά από μία σειρά καταστάσεων όμως, και συνεχόμενων «χτυπημάτων» εκείνη ξέσπασε δημόσια θέλοντας να δώσει άλλη τροπή στην υπόθεση από αυτήν που γραφόταν μέχρι και σήμερα.

Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook και στο instagram, η Μίνα απαντάει σε φίλους της και σε μηνύματα και σχόλια που της κάνουν. Εντύπωση έκανε το σχόλιο για τον Παντελίδη αλλά και το τι είχε συμβεί τελικά εκείνο το βράδυ στην παράνομη λέσχη όπου ήταν ο τραγουδιστής με την Φρόσω Κυριάκου και την Μίνα Αρναούτη, αλλά και για τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν φωτογραφίες αλλά βίντεο. Προσοχή μην πάθετε σοκ στο τέλος με αυτό που θα αντικρίσετε!».


Ένα μήνυμα το οποίο προκάλεσε σάλο καθώς η Μίνα Αρναούτη δηλώνει ξεκάθαρα πως λίγο πριν φύγουν από την χαρτοπαικτική λέσχη συνέβη κάτι πολύ άσχημο που ίσως δίνει την απάντηση στο μυστήριο που υπάρχε γύρω από το τροχαίο… Στην συνέχεια, μη μπορώντας να αδιαφορήσει σε αυτα που γράφονται η ίδια συνέχισε λέγοντας:





Από ότι φαίνεται υπόθεση έχει πολλά μυστικά ακόμη. Περιμένουμε τις εξελίξεις…

Πηγή: youweekly.gr

«Αν δείτε τι έκανε στην λέσχη θα…» - Για πρώτη φορά η Μίνα Αρναούτη ξεσπά δημόσια για τον Παντελή Παντελίδη! Reviewed by kamikaze.gr on 20.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.