Top Ad unit

Φρόσω Κυριάκου: «Δεν αντέχω άλλο, Θέλω να τελειώνει…»


Πολλές ήταν και χθές οι αντιδράσεις κυρίως απο την πλευρά των θαυμαστών του νεκρού
τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, στην κίνηση της Φρόσως Κυριάκου και του δικηγόρου της να ζητήσει αντίγραφα απο τις εκθέσεις των εμπειρογνωμόνων σε σχέση με το αυτοκίνητο, στο οποίο και επέβαινε τόσο η ίδια αλλα και η φίλη της Μυρσίνη Αρναούτη.

Η αλήθεια είναι πως η νεαρή μπαργούμαν τον τελευταίο καιρό λέει σε παρέες και φίλους της, πώς θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να προχωρήσει η υπόθεση προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να ηρεμήσει η κατάσταση.
Σαφώς και όλοι θέλουν να τελειώσει η υπόθεση. Αλλά με τον φάκελο ακόμη ανοιχτό και την έρευνα σε εξέλιξη, πώς Φρόσω η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια;
Είναι δεδομένο πώς όλες οι πλευρές επιδιώκουν να έχουν όσα περισσοτερα στοιχεία μπορούν, προκειμένου να πείσουν για τους ισχυρισμούς τους.
Είναι επίσης δεδομένο πώς η αξιοπιστία των μαρτύρων, κυρίως της Φρόσως και της Μίνας έχει τρωθεί, καθώς πολλά απο αυτά που είπαν στις καταθέσεις τους αλλά και κατόπιν στις συμπληρωματικές, αντικρούονται απο στοιχεία που έχουν έρθει στο φώς απο την δημοσιογραφική έρευνα.
Η υπόθεση αυτή δεν αναμένεται να κλείσει σύντομα. Κι αυτό προκαλεί εκνευρισμό σε όλους. Καθώς υπάρχουν πληροφορίες για μάρτυρες… που σκοπεύουν ν΄ανοίξουν το στόμα τους σε λίγο καιρό και να φέρουν νέα στοιχεία στο φώς
Άκρως ενδιαφέροντα με πιθανή εμπλοκή και άλλων ανθρώπων στην ιστορία.
Θα σας έχω περισσοτερα σε λίγες μέρες.
blogs.gossip-tv.gr 
Φρόσω Κυριάκου: «Δεν αντέχω άλλο, Θέλω να τελειώνει…» Reviewed by kamikaze.gr on 25.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.