Top Ad unit

Θα ΣΠΑΡΑΞΕΙ η καρδιά σας: Η Τελευταία συζήτηση μιας μάνας με τον ετοιμοθάνατο τρίχρονο γιο της που συγκλόνισε τον πλανήτη


Μια συγκλονισμένη μητέρα αποκαλύπτει ότι τα τελευταία λόγια του τρίχρονου γιου της ήταν
«Καληνύχτα, σ” αγαπάω.» Ο Bryan-Andrew Lock πέθανε από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου βρέφους λίγες ώρες μετά, αφού κοιμήθηκε στο σπίτι των παππούδων του στο Σόμερσετ της Αγγλίας.
Πριν πάει για ύπνο, τηλεφώνησε στη μητέρα του, την 23χρονη Jasmine Shortland, για να της πει καληνύχτα. Η Shortland δήλωσε ότι δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη τελευταία συζήτηση.

«Σημαίνει τόσα πολλά για μένα που τον άκουσα να λέει σ’αγαπώ. Είναι τόσο ωραίο που αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια, είναι πολύ καλύτερο από το να έκλαιγε ή κάτι τέτοιο. Ακουγόταν ευτυχισμένος.»

Ο Bryan-Andrew είχε πάει να μείνει για μια εβδομάδα στο σπίτι της γιαγιάς του μαζί με τον αδερφό του Austin, καθώς οι γιατροί πίστευαν ότι έχει μαγουλάδες και η μητέρα δεν ήθελε να κολλήσει ο μικρότερος αδερφός του Ivan, ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών.

Η μητέρα θυμάται τον τελευταίο διάλογο με τον αδικοχαμένο γιο της: «Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι “Μανούλα, δεν αισθάνομαι πολύ καλά.” Του απάντησα το ξέρω μωρό μου, θα έρθω να σε δω όταν θα είσαι καλύτερα.»

Του είπα σ’αγαπώ και μου απάντησε “Σ’αγαπάω μανούλα. Τα λέμε αργότερα”.

Λίγες ώρες μετά ο Bryan-Andrew ξύπνησε και ζήτησε από τη γιαγιά του να πιει χυμό. Το επόμενο πρωί, η μητέρα και ο σύντροφός της ξύπνησαν από τον πατριό της που χτυπούσε δυνατά την πόρτα.
“Έκλαιγε και είπε ότι ο Bryan έφυγε. Έπεσα στο πάτωμα, ουρλιάζοντας και κλαίγοντας. Η μητέρα μου προσπάθησε να του δώσει πρώτες βοήθειες, αλλά ήδη ήταν κρύος.”

Το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου του βρέφους (ΣΑΘΒ) είναι ο θάνατος ενός βρέφους, ηλικίας κάτω των 12 μηνών το οποίο κατά τα άλλα ήταν υγιές. Για το θάνατο αυτό, δεν ανευρίσκεται καμία αιτία. Ο θάνατος αυτός συμβαίνει συνήθως όταν το παιδί κοιμάται στο κρεβατάκι του. Οι περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνουν σε παιδιά μικρότερα των 6 μηνών και κυρίως μεταξύ 1 και 4 μηνών. Επηρεάζει λίγο περισσότερο τα αγόρια παρά τα κορίτσια.


fanpage.gr
Θα ΣΠΑΡΑΞΕΙ η καρδιά σας: Η Τελευταία συζήτηση μιας μάνας με τον ετοιμοθάνατο τρίχρονο γιο της που συγκλόνισε τον πλανήτη Reviewed by kamikaze.gr on 29.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.