Top Ad unit

Αυτός είναι ο 29χρονος που έσφαξε τη Mia - Ούρλιαζε "Allahu Akbar" στο hostel [pics]


Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της 21χρονης Mia Ayliffe-Chung δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία
του 29χρονου που την έσφαξε στο hostel όπου διέμενε στην Αυστραλία.

Ο 29χρονος Smail Ayad, που φώναζε "Allahu Akbar" κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης, εξαγριώθηκε με τη νεαρή κοπέλα και είπε στους άλλους ότι ήταν παντρεμένος μαζί της. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης φέρεται να είπε στους άλλους ενοίκους ότι εξοργίστηκε επειδή ανακάλυψε ότι είχε φωτογραφηθεί για περιοδικό.

Ο Smail έσφαξε την 21χρονη Mia μπροστά στα μάτια 30 έντρομων ενοίκων του hostel, με τον 30χρονο Tom Jackson να προσπαθεί να τη σώσει και να δέχεται 15 μαχαιριές στο πρόσωπο. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 29χρονος, που βρισκόταν στην Αυστραλία με προσωρινή βίζα από τον Μάρτιο, ήταν ξετρελαμένος με την 21χρονη Mia.

Η νεαρή κοπέλα λίγο καιρό νωρίτερα έγραφε πως ζούσε το όνειρό της. Στην επίθεση, το βράδυ της Τρίτης, τραυματίστηκαν σοβαρά ένας 30χρονος Βρετανός και ένας 46χρονος που έχει βγει από το νοσοκομείο.

Η Mia Ayliffe-Chung από το Derbyshire εργαζόταν ως σερβιτόρα στο Queensland τους τελευταίους 6 μήνες. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε αναρτήσει στο facebook το μήνυμα "ζώντας το όνειρό μου". Το πιο δύσκολο πράγμα ενώ ζω το όνειρό μου είναι τα σημαντικά πράγματα που χάνω από τους δικούς μου. Αποφοιτήσεις, ασθένειες, κηδείες και γενέθλια".
Μία εβδομάδα πριν από τη φονική επίθεση, η Mia είχε ξεκινήσει να εργάζεται σε ένα αγρόκτημα κοντά στο Townsville για να επεκταθεί η διάρκεια της βίζας της. Διέμενε στο hostel Home Hill, με τον 29χρονο Γάλλο να φωνάζει "Allahu Akbar" πριν τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου. Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 30χρονος Βρετανός που χαροπαλεύει σε νοσοκομείο.

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις κραυγές. Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Είναι φριχτό", δήλωσε στο ABC κάτοικος της περιοχής.
Πηγή: Dailymail
Πηγή: madata.gr
Αυτός είναι ο 29χρονος που έσφαξε τη Mia - Ούρλιαζε "Allahu Akbar" στο hostel [pics] Reviewed by kamikaze.gr on 25.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.