Top Ad unit

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ εξομολογείται: Τα παιδιά μου δεν μου μιλούσαν για 1μήνα επειδή πολλοί άνδρες τους έλεγαν πως ''Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ''


Για τους γιους της και τι της λένε για τα φλερτ που δέχεται, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η
Τέτα Καμπουρέλη

«Οι γιοι μου δεν έχουν ασχοληθεί με το τι κάνω, δεν με ενοχλούν, δεν τους ενοχλώ. Δεν θέλουν καθόλου δημοσιότητα, εδικά ο μεγάλος και ο μικρός. Ο μεσαίος είναι λίγο πιο χαλαρός. Έχουν καταλάβει ότι όλα αυτά γίνονται για τις δουλειές μας.
Ο μεγάλος μου γιος τώρα ασχολείται με ρούχα. Βάζοντας εγώ ένα μαγιό, πούλησε 20 και τότε κατάλαβε ότι υπάρχει όφελος από τη διαφήμιση. Όταν είχα κάνει τη φωτογράφηση με το μαγιό, οι δύο μου γιοι, ο πρώτος και ο τρίτος, δεν μου μιλούσαν για ένα μήνα», αποκαλύπτει στο Λοιπόν και καταλήγει:

«Για τα σχόλια που έγιναν από τους ξένους άντρες τα οποία ήταν πολύ καλά, σε επίπεδο «γκομενάρα». Τα αγόρια αντιδρούν όταν μιλάνε έτσι για τη μαμά τους. Στο στρατό ο γιος μου είχε ακούσει τα χίλια μύρια για τη μαμά του. Τώρα πια όλα καλά, ξεπεράσαμε κι αυτό το στάδιο».
ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ εξομολογείται: Τα παιδιά μου δεν μου μιλούσαν για 1μήνα επειδή πολλοί άνδρες τους έλεγαν πως ''Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ'' Reviewed by kamikaze.gr on 2.8.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.