Top Ad unit

O Σταθοκωστόπουλος ΧΩΡΙΣΕ με την γυμνάστρια και βρέθηκε ΞΑΝΑ με την Καινούργιου !


Λίγο μετά τον χωρισμό του από την πανέμορφη γυμνάστρια Λευκοθέα Καρβουλάκη  ο Βασίλης
Σταθοκωστόπουλος βρέθηκε σε κοινή παρέα με την πρώην σύντροφό του Κατερίνα Καινούργιου.

Τι ξεκαθαρίζει όμως η ίδια η παρουσιάστρια; «Ξέρω πως ο Βασίλης είναι μόνος του πια και ότι ήδη ακούγεται έντονα  πως δεν είναι τυχαίες οι συναντήσεις μας τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν έγινε καμία επανασύνδεση πως όντως βρεθήκαμε τυχαία και πως … πάω για άλλα έχοντας πια μόνο μια φιλική σχέση μαζί του. Προχωράω μπροστά και προσωπικά και επαγγελματικά».


Η Κατερίνα Καινούργιου είναι απόλυτη καθώς μιλάει στον φιλικό της κύκλο για όλα όσα την αφορούν. Το γεγονός ότι ότι ο Σταθοκοστώπουλος χώρισε και μέσα σε λίγο διάστημα, όπως αναφέρει η Real Life, συναντήθηκε με την Καινούργιου στο «Hama» της παραλιακής  έδωσε τροφή για σενάρια επανασύνδεσης. «¨Χώρισε γιατί ποτέ δεν ξεπέρασε την Κατερίνα και όλο αυτό που έγινε ήταν για να την κάνει να ζηλέψει  και να γυρίσει στην αγκαλιά του.

Πως είναι δυνατόν να έδειχνε τόσο παθιασμένος  με τη Λευκοθέα και τώρα να έπαψαν να είναι μαζί»,λένε και γράφουν πολλοί.  Η Καινούργιου ωστόσο είναι κάθετη  «Είμαστε μόνο φίλοι και πραγματικά πάω για άλλα βάζοντας καινούργια στοιχήματα και προσωπικά και επαγγελματικά», αναφέρει.

Πηγή: youweekly.gr

O Σταθοκωστόπουλος ΧΩΡΙΣΕ με την γυμνάστρια και βρέθηκε ΞΑΝΑ με την Καινούργιου ! Reviewed by anna on 3.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.