Top Ad unit

Ξόδεψε Πάνω από 100.000€ σε Πλαστικές, για να Αποκτήσει το "Τέλειο Σώμα". Το Αποτέλεσμα θα σας Σοκάρει!


Μία μητέρα δύο παιδιών παραδέχεται πως έχει εθιστεί στο να φαίνεται νέα και έχει γεμίσει χρέη
εξαιτίας αυτού του εθισμού της. Η Bee Cameron, 52, από το Liverpool λέει πως δεν σχεδιάζει να σταματήσει να κάνει αυτές τις εγχειρήσεις, παρόλο που έκανε μία αποτυχημένη λιποαναρρόφηση που άφησε σημάδια στους μηρούς της.

Είχε κάνει την εγχείρηση για να πετύχει το “thigh gap’ αλλά τελικά κατάφερε να αποκτήσει σημάδια που δεν είναι και τόσο κολακευτικά.

Μέχρι τώρα, υπολογίζει πως έχει ξοδέψει σχεδόν £80,000 σε επεμβάσεις προκειμένου να αποκτήσει το τέλειο σώμα. Λέει πως δεν την πειράζει που έχει χρεωθεί για να αποκτήσει την τέλεια εμφάνιση και υποστηρίζει πως άξιζε ο κόπος και ο πόνος.

Η “γυναίκα Peter Pan” όπως την αποκαλούν πολλοί σχεδιάζει τώρα να κάνει πλαστική στο λαιμό, στο κάτω μέρος του προσώπου και κολποπλαστική.

Η ανύπαντρη γυναίκα, έχει έναν 17χρονο και έναν 27χρονο γιο και λέει πως θα έβγαινε μόνο με άντρες που είναι μέχρι 35 γιατί οι μεγαλύτεροι άντρες δεν της ταιριάζουν. Λέει πως οι γιοι της δεν το εγκρίνουν αυτό και δεν θέλουν να της γνωρίσουν τους φίλους της.

Παραδέχεται τον εθισμό της αλλά λέει αφού δεν πίνει και δεν καπνίζει, δεν βλάπτει να ξοδεύει τα χρήματά της εκεί. Είναι μάλιστα τόσο αποφασισμένη να παραμείνει χωρίς ρυτίδες που κάνει συνεχώς επεμβάσεις για να το πετύχει.

Είπε: “Οι εγχειρήσεις ενισχύουν την αυτοπεποίθησή μου και συχνά μου κάνουν κομπλιμέντα ακόμα και 18άρηδες. Κανείς δεν πιστεύει όταν τους λέω πόσο χρονών είμαι. Πλέον, ανυπομονώ για την επόμενη εγχείρηση, όπως κάποιος ανυπομονεί για το επόμενο ραντεβού του. Θεωρώ το σώμα μου έργο τέχνης και δεν βλάπτω κανέναν με τις αλλαγές που του κάνω.”

Πολλοί άνθρωποι την κριτικάρουν, αλλά εκείνη λέει πως δεν την νοιάζει. Τώρα, δηλώνει έτοιμη για να βγάλει το κορμί της στην παραλία και έχει μόλις επιστρέψει από ένα ταξίδι για να γιορτάσει τα 52α γενέθλιά της.

Η επιθυμία της να αποκτήσει αυτή την πλαστική εμφάνιση ξεκίνησε αφού τέλειωσε με τον θηλασμό των δύο παιδιών της. Είχε χαλαρώσει το στήθoς της τόσο πολύ που δεν άντεχε να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Ξόδεψε Πάνω από 100.000€ σε Πλαστικές, για να Αποκτήσει το "Τέλειο Σώμα". Το Αποτέλεσμα θα σας Σοκάρει!

Λέει πως η επόμενη εγχείρηση που σκοπεύει να κάνει είναι για να αποκαταστήσει τη βλάβη που έγινε στους μηρούς της κατά την τελευταία λιποαναρρόφηση. Βέβαια, κάνει συνεχώς ενέσεις Botox και έχει κάνει ακόμα και τατουάζ στα φρύδια της.

Έχει κάνει πλαστική στα χείλια της και έχει ξοδέψει £10,000 για να αποκτήσει το τέλειο χαμόγελο. Για να τα καταφέρει όλα αυτά κάνει πολύ οικονομία, έχει πάρει δάνεια, χρησιμοποιεί πιστωτικές κάρτες και χρήματα που είχε αποταμιεύσει στο παρελθόν.

Πολλές νέες επεμβάσεις χρειάζεται να πάρουν λίπος από διάφορα μέρη του σώματος και να το χρησιμοποιήσουν αλλού, αλλά λέει πως πλέον δεν έχει καθόλου λίπος λόγω των λιποαναρροφήσεων που έχει κάνει.

“Ευγνωμονώ τις πλαστικές επεμβάσεις για το γεγονός που τώρα μπορώ να πηγαίνω σε πάρτι και νεαρότεροι άντρες να με κυνηγάνε. Νιώθω πολύ νέα και μου αρέσει κάθε φορά που ένας νεαρός άντρας ζητάει να βγει ραντεβού μαζί μου. Θα συνεχίσω να κάνω πλαστικές ακόμα και αν φτάσω στα 90.”
















Credit: dailymail.co.uk
Ξόδεψε Πάνω από 100.000€ σε Πλαστικές, για να Αποκτήσει το "Τέλειο Σώμα". Το Αποτέλεσμα θα σας Σοκάρει! Reviewed by anna on 13.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.