Top Ad unit

Τον χώρισε επειδή ήταν φτωχός… 10 χρόνια αργότερα δε μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε!Η αγάπη για το χρήμα Να έχετε μαζί σας τον Θεό, και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.


Αυτό είναι ένα μήνυμα που έχω ακούσει ξανά και ξανά στην εκκλησία.

 Ακούγεται εύκολο, έτσι δεν είναι; Αλλά μερικές φορές η ανυπομονησία μας μπορεί να μας πάρει το καλύτερο από μέσα μας. Με τόσους πολλούς πειρασμούς εδώ στη γη, είναι εύκολο να χάσουμε την εστίαση για τους θησαυρούς που μας περιμένουν στον ουρανό.

Τα χρήματα είναι ένας τέτοιος πειρασμός. Μερικοί λαοί βρίσκουν τους εαυτούς τους τόσο αποφασισμένους σχετικά με την αναζήτηση των χρημάτων, που χάνουν γρήγορα τα μάτια τους τα πράγματα που είναι πολύ πιο σημαντικά και αποδοτικά. Όπως και η γυναίκα στην ιστορία παρακάτω. Αυτή είναι μια ιστορία που υπάρχει εδώ και χρόνια, με ένα πολύ πραγματικό μάθημα για το τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή.

 Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι μάθημα είναι … Όπως πολλές εμπνευσμένες ταινίες και βιβλία, αυτή η σύντομη ιστορία μπορεί να είναι πλασματική. Ωστόσο, ο αντίκτυπος που θα έχει αυτή η ιστορία για τους αναγνώστες της είναι πολύ σημαντική. Απολαύστε το!

 Ένα φτωχό αγόρι ήταν ερωτευμένο με την κόρη ενός πλούσιου ανθρώπου. Μια μέρα, το αγόρι της έκανε πρόταση γάμου, και το κορίτσι είπε, «ο μηνιαίος μισθός σου είναι ισοδύναμος με τα καθημερινά έξοδά μου. Πώς μπορώ να ασχοληθώ μαζί σου; « Συνέχισε, «Πώς θα μπορούσες να έχεις σκεφτεί κάτι τέτοιο; Δεν μπορώ ποτέ να σ “αγαπήσω, οπότε ξέχασε εμένα και πήγαινε σε κάποια άλλη του επιπέδου σου. « Αλλά για κάποιο λόγο, το αγόρι δεν μπορούσε να την ξεχάσει τόσο εύκολα. Περίπου 10 χρόνια αργότερα, έπεσε πάνω της σε ένα εμπορικό κέντρο. Αμέσως είπε το κορίτσι : «Ει πως είσαι? Τώρα είμαι παντρεμένh, και ξέρεις πόσο είναι ο μισθός του συζύγου μου; $ 15.700 το μήνα! Μπορείς να το νικήσεις αυτό; Και είναι επίσης πολύ έξυπνος. « Τα μάτια του ανθρώπου γέμισαν με δάκρυα στο άκουσμα αυτών των λέξεων από τη γυναίκα που κάοτε φρόντιζε και αγαπούσε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο σύζυγός της ήρθε κοντά. Αλλά πριν η κοπέλα προλάβει να πει μια λέξη, ο σύζυγός της είδε τον άντρα και του είπε, » Ω Κύριε, είστε εδώ! Και έχετε συναντήσει τη γυναίκα μου! « Στη συνέχεια, στράφηκε προς τη σύζυγό του, «Αυτό είναι το αφεντικό μου, ο οποίος διευθύνει το έργο των $ 100 εκατομμύριων που εργάζομαι!» «Και αν θέλεις να μάθεις κάτι περίεργο γι “αυτόν, ήταν ότι κάποτε αγάπησε μια κυρία, αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει την καρδιά της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει παραμείνει άγαμος από τότε. « Συνέχισε, «Πόσο τυχερή θα ήταν η κυρία αυτή αν είχε παντρευτεί αυτόν τον άνθρωπο εδώ;» Η κοπέλα υπέστη σοκ και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Ο γάμος θα πρέπει σαφώς να βασίζεται στην αγάπη και όχι τα χρήματα. Αλλά αυτή η φανταστική ιστορία βοηθάει στο να τονίσει πως η ανυπομονησία μας μερικές φορές μπορεί να μας βλάψει μακροπρόθεσμα. Η γυναίκα από την ιστορία κοίταξε μόνο βραχυπρόθεσμα, όταν της έκανε την πρόταση το αγόρι, επιμένοντας στην λατρεία των χρημάτων και του πλούτου. Αλλά στην ανυπομονησία της, θυσίασε τον έρωτα για το χρήμα.

Οι ανταμοιβές εδώ στη γη ποτέ δεν θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν με αυτό που μας υπόσχεται ο Θεός στον ουρανό.

Έτσι, όπως πειρασμοί έρχονται και παρέρχονται, να είστε προσεκτικοί πώς θα δίνετε προτεραιότητα στα πράγματα. «Μην κάνετε κανένα απόθεμα πλούτου για τον εαυτό σας στη γη, όπου μπορεί να μετατραπεί σε σκόνη από τα σκουλήκια και τις καιρικές συνθήκες, και όπου οι κλέφτες μπορεί να έρθουν σε επαφή και να το μεταφέρουν αλλού. Αλλά να κάνετε μία αποθήκη ψυχής για τον εαυτό σας στον ουρανό, όπου δεν θα μπορεί να μετατραπεί σε σκόνη και όπου οι κλέφτες δεν έρχονται για να την πάρουν: για το πού είναι ο θησαυρός σας, η καρδιά σας θα είναι εκεί επίσης αυτή η αποθήκη.

Η λυχνία του σώματος είναι το μάτι. Αν λοιπόν το μάτι σας είναι υγιές, ολόκληρο το σώμα σας θα είναι γεμάτο με φως. Αλλά αν το μάτι σας είναι κακό, όλο το σώμα σου θα είναι σκοτεινό. Αν, λοιπόν, το φως που είναι μέσα σου είναι σκοτάδι, πόσο σκούρα θα είναι όλα! Κανένας άνθρωπος δεν είναι σε θέση να υπηρετεί δύο πράγματα που θα είναι μίσος το ένα και αγάπη το άλλο, ή θα κρατήσει το ένα και δεν έχει κανένα σεβασμό για το άλλο. Μπορεί να μην είστε υπηρέτες του Θεού και του πλούτου «Κατά Ματθαίον 6:. 19-24 
Τον χώρισε επειδή ήταν φτωχός… 10 χρόνια αργότερα δε μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε! Reviewed by kamikaze.gr on 15.7.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.