Top Ad unit

Σοκάρει η αποκάλυψη της Χατζίδου: «Για να γίνω γνωστή μου είπαν να κάνω σχέση»


Δεν μασά τα λόγια της. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο People η Ελένη Χατζίδου ήταν πιο
αποκαλυπτική από ποτέ μιλώντας για την σχέση της με τον Άρη Σοιλέδη και τα πρώτα βήματα της καριέρας της.

«Ήμουν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Μακεδονία TV, το 2006. Γελούσαμε στον αέρα, χορεύαμε και φαίνεται πως τους άρεσε που ήμουν χαλαρή. Έτσι, μου πρότειναν να παρουσιάσω το Fame Story Unplugged για τρεις μήνες. Δεν θυμάμαι γιατί τελικά δεν το έκανα, ουσιαστικά δεν ήθελα να με μπερδέψουν με την παρουσίαση, ήθελα να με ξέρουν για το τραγούδι. Και στοDancing που πήγα, το έκανα γιατί είχα ένα τραγούδι να προωθήσω. Για μια περίοδο δεν είχα όνομα, με φώναζαν όλοι “η χειρότερη”» λόγω της επιτυχίας του κομματιού της «Χειρότερα». «Στην αρχή δεν μου άρεσε και τόσο, δεν ακουγόταν κι ωραία, αλλά μετά κατάλαβα πόσο είχε αγαπήσει ο κόσμος αυτό το τραγούδι. Το είδα σαν αστείο» λέει γελώντας η Ελένη.
Όσο για τον αν σκέφτηκε να γίνει πιο γρήγορα γνωστή ακολουθώντας άλλα μονοπάτια ξεκαθαρίζει «είμαι λαϊκή τραγουδίστρια, θέλω να κάνω αυτό που ονειρεύομαι, όχι κάτι που θα με κάνει απλά διάσημη. Μου έλεγαν μέχρι και να “στήσω” σχέση με κάποιον πολύ γνωστό τότε, για να με μάθει ο κόσμος. Αρνήθηκα. Μου είχαν πει από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία “δεν τραγουδάς καθόλου hip hop και μοντέρνα για να σε αναλάβουμε;”. Αρνήθηκα να αλλάξω στιλ μόνο και μόνο για να κάνω κάτι πρόσκαιρο και να “τα αρπάξω” εύκολα».
youweekly.gr
Σοκάρει η αποκάλυψη της Χατζίδου: «Για να γίνω γνωστή μου είπαν να κάνω σχέση» Reviewed by kamikaze.gr on 15.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.