Top Ad unit

Φρικτός φόνος στα Λιμανάκια: Τον έκαψαν ζωντανό! Έτρεχε φλεγόμενος να πέσει στη θάλασσα


Μπροστά σε ένα πρωτοφανές, σε αγριότητα, έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης ειδοποιημένοι από έναν ψαρά ότι στα βράχια, κοντά στο δρόμο, βρίσκεται το πτώμα ενός ημίγuμνoυ άνδρα.

Oι πληροφορίες του newsit.gr οδηγούν σε ένα ανατριχιαστικό έγκλημα. Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται ότι έβαλαν φωτιά στον άνδρα όσο αυτός ήταν ακόμη ζωντανός. Τα στοιχεία μαρτυρούν ότι το θύμα έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να βουτήξει στη θάλασσα για να σβήσει τη φωτιά, όμως δεν πρόλαβε.

Τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα αυτό καθώς ο άνδρας φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ τα σημάδια φωτιάς φαίνεται να ξεκινούν από ένα σημείο και να καταλήγουν λίγα μέτρα πιο κάτω προς τη θάλασσα.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο ο άνδρας το σώμα του οποίου φέρει εκτεταμένα εγκαύματα εντοπίστηκε μόνο με τα εσώρουχα. Δεν έχει γίνει γνωστή ή ταυτότητά του, καθώς δεν εντοπίστηκαν σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες κάποια άλλα στοιχεία, ενώ ακόμη κανείς δεν φαίνεται να τον έχει αναζητήσει.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς το σημείο όπου έγινε το έγκλημα δείχνει ότι το θύμα οδηγήθηκε εκεί για να εκτελεστεί ενώ τα όσα ακολούθησαν δείχνουν πρωτοφανές μένος των δραστών εναντίον του.
Πηγή: newsit.gr
Φρικτός φόνος στα Λιμανάκια: Τον έκαψαν ζωντανό! Έτρεχε φλεγόμενος να πέσει στη θάλασσα Reviewed by kamikaze.gr on 15.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.