Top Ad unit

Η προκλητική απάντηση της Νωαίνα και η «σπόντα» για την Ευαγγελία Αραβανή


«'Παίξε λίγο on stage με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κwλο σοκάρετε το ηθικό,
σοβαροφανές πανελλήνιο. Κάθε Λάιβ και Σεxότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα;», έγραψε μεταξύ άλλων η παίκτρια του X Factor

Από το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου, το όνομα της Νωαίνα συζητιέται έντονα με αφορμή την προκλητική πράξη που έκανε on camera, ενώ βρίσκονταν στα παρασκήνια του X-Factor, δείχνοντας τα οπiσθiά της.

Το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου, η Νωαίνα μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και εξήγησε τον λόγο που το έκανε αυτό: «Αυθορμητισμός! Υπήρξε ένα παιχνίδι με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή σχετικά με το μουστάκι μου. Πάω στο backstage κι επιμένει η Ευαγγελία Αραβανή ''Θα μας δείξεις που έχεις βάλει το μουστάκι σου;''. Λέω ''αφού με προκαλείς να σου δείξω''. Ήταν ένα πολύ αυθόρμητο αστειάκι. Πολλοί άνθρωποι μπροστά στην κάμερα είναι πολύ διαφορετικοί από ότι είναι στην πραγματικότητα κι εμένα με ξενίζει αυτό».

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με ένα καρτούν να δείχνει τα oπiσθια του γράφοντας:

«Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδιάρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέxυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κwλο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο. Κάθε Λάιβ και Σεxότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις; Ττααα χχχ».

Μάλιστα, λίγο πιο πριν είχε ανεβάσει και τους στοίχους του τραγουδιού «Βuζάκια έξω λοιπόν», γράφοντας τις ευχαριστίες της σε όσους την στήριξαν.

Δείτε το video:
protothema.gr
Η προκλητική απάντηση της Νωαίνα και η «σπόντα» για την Ευαγγελία Αραβανή Reviewed by anna on 30.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.