Top Ad unit

Δεν έχει ξαναγίνει! Το δημόσιο ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για το πάνελ του Φουρθιώτη – «Είσαι γουρούνι…»


Όπως διαβάσατε  η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία βρίσκεται στο πάνελ του Μένιου Φουρθιώτη στα
«Αποκαλυπτικά», μέσα από την στήλη της στο TV Έθνος έγραψε μία πολύ σκληρή κριτική για την Ελεονώρα Μελέτη…

«Μετά την άκρως αποτυχημένη -αχ, συγνώμη, πετυχημένη ήθελα να πω- πορεία της Ελεονώρας Μελέτη στο Epsilon, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση και να διεκδικήσουν σου λέει (από ποιόν, καλέ;) για του χρόνου την εν λόγω παρουσιάστρια. Πού να αφήσουν τέτοιο τηλε-κελεπούρι να πάει χαμένο;

Προφανώς για να πετύχει κανείς μια ακριβοθώρητη μεταγραφή, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει σημειώσει πρώτα πολικά νούμερα τηλεθέασης, με τα οποία αν δεν πάθεις κρυοπαγήματα, μπορείς να… στρώσεις επιδερμίδα και όχι μόνο! Τύφλα να ‘χει η κρυολιπόλυση.

Η Ελεονώρα η… μικρή εξερευνήτρια, λοιπόν, σου λέει μετά το τελευταίο φοβερό τηλεοπτικό «σουξέ» της, βρίσκεται σε στενή επαφή με το κανάλι του Φαλήρου για να αναλάβει την παρουσίαση του νέου σόου που ετοιμάζει για του χρόνου ο Γιώργος Θεοφάνους, το πολυσυζητημένο «Junior Music Stars».

Όλα τα παραπάνω σίγουρα δεν άρεσαν καθόλου στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία από την στιγμή που αποχώρησε από το «Ε», δεν ήθελε να δώσει καμία συνέχεια στο θέμα. Αυτό όμως καταλαβαίνετε πως δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι! Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο twitter, η Ελεονώρα ξέσπασε «στολίζοντας» κυριολεκτικά την Νάνσυ Νικολαΐδου.
youweekly.gr
Δεν έχει ξαναγίνει! Το δημόσιο ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για το πάνελ του Φουρθιώτη – «Είσαι γουρούνι…» Reviewed by anna on 26.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.