Top Ad unit

Άγριο κράξιμο στον Λιάγκα απο τον Σφυράκη: «Kαημενε Γιώργο Λιαγκα...»


Με ένα κεί,ενο φωτιά ο Νεκτάριος Σφυράκης αποκαθήλωσε τον Λιάγκα. Κι αυτό γιατί; Διαβάστε
το:

«Kαημενε Γιώργο Λιαγκα… Με πήρατε τηλέφωνο και μου ζητήσατε συνέντευξη για την εκπομπή σας κι εγώ όχι μόνο δέχτηκα αλλά σας αφιέρωσα σχεδόν 90 λεπτά απο τον πολύτιμο χρόνο μου μιλώντας στην δημοσιογράφο για την καριέρα μου, τις συναυλίες, την δεύτερη εργασία μου ως ασφαλιστικός σύμβουλος, τα παιδιά μου και την σημαντική συνεργασία μου με τον σπουδαίο Γιάννη Σπανο.

Δεν σ έψαξα εγώ. ΕΣΥ Γιωργάκη με αναζήτησες. Πετάω αετό νομίζεις για τηλεοπτικές εμφανίσεις;

Ο λόγος που μιλάω έχει σκοπό γιατί επιθυμώ να μεταφέρω το μήνυμα της ελπίδας που φέρνει η εξωσωματική γονιμοποίηση, θέμα το οποίο υποβάθμισες και το «έκοψες». Σε ενοχλεί η αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή από έναν πάτερα τριών και σε λίγες ημέρες τεσσάρων παιδιών;

Η ελπίδα που δίνω στα άτεκνα ζευγάρια τα οποία επιχειρούν το ταξίδι της εξωσωματικής; Το δημόσιο ευχαριστώ στη σύζυγο μου Στέλλα για όσα πέρασε μέχρι να γίνουμε γονείς; Γιωργάκη σε άφησε αδιάφορο η σημαντική συνεργασία μου με τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη, η δουλειά μου αλλά και η προσωπική μου γνώμη για την ελληνική πραγματικότητα μέρος της οποίας είμαι κ εγώ;

Τελικά είδα τι σε ενδιέφερε! Εάν ο χώρος που έγινε το γύρισμα ήταν η βεράντα του σπιτιού μου…η¨ ψαγμενια¨… και το αν γεννιούνται τρίδυμα με καθυστέρηση τριών ετών. ΑΝ δε γούσταρες να απασχολήσω τον πολύτιμο χρόνο της εκπομπής σου, γιατί με εψαξες; Ε λοιπόν, έτσι για την ιστορία, τα δίδυμα μου ΝΑΙ είναι 3δυμα με καθυστέρηση 3 ετών και ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ είναι ο γιατρός μου ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΣ που ακόμα και το ευχαριστώ στον άνθρωπο αυτό, το έκοψες στο μοντάζ….Όσο για την ειρωνεία σου, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο ούτε να στην επιστρέψω Γιωργακη…το μονο που μπορω να κανω ειναι μονο να σε συμβουλεψω και αυτο με πολυ αγαπη κ συμπαθεια….αφιππευσε γιωργο μου….αφιππευσε!!!!

Δεν ειναι σωστο να μειδιας  με τους ανθρωπους που σου ανοιξαν την πορτα του σπιτιου τους.(…και τωρα ψαξε τι σημαινει¨ μειδιας¨…κ αφιππευσ娨…)»
ethnos.gr
Άγριο κράξιμο στον Λιάγκα απο τον Σφυράκη: «Kαημενε Γιώργο Λιαγκα...» Reviewed by anna on 23.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.