Top Ad unit

Η εγκυμοσύνη της Amber Heard «σκοτώνει» τον Johnny Depp – Πόσα εκατομμύρια διεκδικεί η πρώην του;


Απίστευτη σμπτωση ή ένα καλά οργανωμένο σχέδιο της Amber Heard;

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στη σχέση μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων, η θέση του Johnny Depp  είναι ιδιαιτέρως δύσκολη, αφού η σύζυγός του διεκδικεί λόγω του παιδιού τη μισή του περιουσία!

Amber Heard και Johnny Depp υπήρξαν παντρεμένοι για 15 μήνες, φαίνεται όμως πως το μοντέλο φύλαγε το… καλό για το τέλος. Μετά την αστυνομία,  τους δικηγόρους, τα δικαστήρια και τις φωτογραφίες με το χτυπημένο πρόσωπο της Heard που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπος με τις εξωφρενικές απαιτήσεις της πρώην του, η οποία έχει βαλθεί να του αποσπάσει μεγάλο μέρος της περιουσίας που εκείνος απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου του μαζί της.
Συγκεκριμένα, η 30χρονη διεκδικεί τα μισά από τα 30 εκατομμύρια δολάρια που ο Depp κέρδισε αυτούς τους 15 μήνες, ενώ σκοπεύει να ζητήσει και την επιμέλεια του παιδιού, κατηγορώντας τον 52χρονο σταρ για ενδοοικογενειακή βία.

Από τη μεριά του -σύμφωνα πάντα με τα διεθνή Μέσα- ο Johnny Depp είναι πρόθυμος να δώσει στη Heard 50 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια με την προϋπόθεση να πάρει εκείνος την επιμέλεια του παιδιού και να αποσυρθούν οι κατηγορίες για ξυλοδαρμό που τον στέλνουν στα δικαστήρια!
Πολλοί βέβαια αμφισβητούν την εγκυμοσύνη της… Ο χρόνος όμως θα δείξει!
Πηγή: toratora.gr
Η εγκυμοσύνη της Amber Heard «σκοτώνει» τον Johnny Depp – Πόσα εκατομμύρια διεκδικεί η πρώην του; Reviewed by kamikaze.gr on 11.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.