Top Ad unit

3 τρόφιμα που θα πρέπει να τρώτε για να ξεφουσκώσει η κοιλιά!


Υπάρχουν πολλοί λόγοι που παίρνει κάποιος βάρος, ο ένας εκ των οποίων είναι η φλεγμονή στην
κοιλιακή χώρα . Αν και είναι μια φυσική, υγιή αντίδραση το σώμα μας, την χρησιμοποιεί για την προστασία του, μπορεί μερικές φορές να γίνει ένα χρόνιο ζήτημα. Πολλά από τα τρόφιμα που τρώμε σε τακτική βάση μπορεί να αυξήσουν τα επίπεδα της φλεγμονής.

Πράγματα όπως η ζάχαρη, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, επεξεργασμένα δημητριακά, ανθυγιεινά λίπη, στρες και πάρα πολύ καθιστική ζωή μπορεί να μετατρέψει ολόκληρο το σώμα σε ένα ζεστό, πρησμένο σώμα  που να αισθάνεστε σαν άρρωστοι. Με την κατανάλωση κάποιων superfoods και θρεπτικά συστατικά στη διατροφή σας, θα είστε σε θέση να μειώσετε τον ερεθισμό, να ρίξετε την περίσσεια του υγρού που κατακρατείτε , να αυξήσετε την ενέργεια, και να αισθάνεστε αδύνατοι και όμορφοι.

Αυτά είναι τα τρία superfoods που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε τη φλεγμονή μακριά:

Σπόροι Chia!
Γιατί: Οι σπόροι Chia απορροφούν πολλές φορές το βάρος τους σε νερό και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, οπότε θα αισθάνεστε χορτάτοι, πιο γρήγορα και θα μείνετε ικανοποιημένοι περισσότερο. Είναι επίσης μια μεγάλη πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη φλεγμονή. Τελικά, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα σε σπόρους chia μπορεί να συμβάλουν στην αντιστάθμιση των ανισορροπιών και στη μείωση της φλεγμονής.
Πώς τους χρησιμοποιούμε: τους πασπαλίζουμε σε smoothies, τους προσθέτουμε σε σαλάτες ή δοκιμάστε να κάνετε σπόρος Chia σε πουτίγκα.

Το λάδι καρύδας!
Γιατί: Το λάδι καρύδας είναι το αγαπημένο τρόφιμο για την υγεία του κόσμου τώρα, και για καλό λόγο. Όχι μόνο είναι αντι-φλεγμονώδη, ενισχύει το μεταβολισμό σας, σας βοηθά να ισορροπήσετε τις ορμόνες και να είναι αντι-μικροβιακή, και βοηθάει στην καταπολέμηση της φλεγμονής. Ειδικότερα, το παρθένο λάδι καρύδας, που δεν έχει υποστεί επεξεργασία με χημική ή υψηλή θερμότητα μπορεί πραγματικά να σταματήσει τις επιδράσεις της χρόνιας φλεγμονής.
Πώς το χρησιμοποιούμε: ψήνουμε με αυτό, σοτάρουμε με αυτό, το προσθέτουμε σε smoothies.

Οι σπόροι κάνναβης!
Γιατί: Οι σπόροι κάνναβης είναι μια μεγάλη πηγή φυτικής πρωτεΐνης, και η πρόσληψη πρωτεϊνών έχει δείξει ότι είναι χρήσιμη για τον περιορισμό της όρεξης, την αύξηση του αισθήματος κορεσμού και τη μείωση της πρόσληψης τροφής αργότερα μέσα στην ημέρα. Οι σπόροι είναι επίσης μια τέλεια πηγή Ωμέγα-6 και Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.
Πώς τους χρησιμοποιούμε: τους πασπαλίζουμε σε smoothies, τους προσθέτουμε σε σαλάτες, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας γάλα κάνναβης. Απλά φροντίστε να αποφύγετε τη θέρμανση ή την επεξεργασία κάνναβης πάνω σας, καθώς μπορεί εύκολα να υποστεί βλάβη.
http://thessdiet.gr
3 τρόφιμα που θα πρέπει να τρώτε για να ξεφουσκώσει η κοιλιά! Reviewed by anna on 16.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.