Top Ad unit

Βούλιαξε τη Μύκονο η Νομικού – Το δαντελωτό μαγιό που τα αποκάλυψε… όλα (VIDEO)


Είναι αναμφίβολα από τις πιο καυτές παρουσιάστριες της γενιάς της. Το αθώο της βλέμμα σε
συνδυασμό με το θανατηφόρο κορμί της έχουν δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανδρικές φαντασιώσεις. Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού, η οποία όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, βρέθηκε τις μέρες του Πάσχα στη Μύκονο με τον καλό της προκαλώντας αναστάτωση στο νησί των ανέμων.

Η παρουσία της εκεί μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει, πόσο μάλλον όταν αποφάσισε να φορέσει το πιο αποκαλυπτικό μαγιό της. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει το μαύρο δαντελωτό ολόσωμο μαγιό της που παρέπεμπε σε εσώρουχο και άφηνε ελάχιστα στην φαντασία. Όταν μάλιστα άπλωσε το καλλίγραμμο κορμί της για να απολαύσει τα χάδια του ήλιου χάρισε ένα υπερθέαμα στους υπόλοιπους λουόμενους. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.
Στη Μύκονο βρέθηκαν επίσης και το μοντέλο και παρουσιάστρια Έβελυν Καζαντζόγλου αλλά και η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις εμφανίσεις τους στην παραλία και πάρτε μια γεύση από το καυτό καλοκαίρι που έρχεται.


Youweekly.gr
Βούλιαξε τη Μύκονο η Νομικού – Το δαντελωτό μαγιό που τα αποκάλυψε… όλα (VIDEO) Reviewed by kamikaze.gr on 5.5.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.