Top Ad unit

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Σταθοκωστόπουλου! Δείτε τι έκανε η Καινούργιου όταν το έμαθε... (photo)

Γύρισε νέα σελίδα στη ζωή του. Όσο και αν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος προσπάθησαν να σώσουν την αγάπη τους, τελικά δεν τα κατάφεραν.
Το love story τους αποτελεί παρελθόν και μάλιστα είναι έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Την αρχή, όπως φαίνεται την έκανε ο επιχειρηματίας, ο οποίος έχει βρει αλλού παρηγοριά. Ο Σταθοκωστόπουλος γιόρτασε το Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη, όμως δεν ήταν μόνος. Από το πλευρό του δεν έφυγε στιγμή μια εντυπωσιακή καστανή κοπέλα, η οποία τον συντρόφευε καθόλη τη διάρκεια των διακοπών του.


Ο Βασίλης μάλιστα δε δίστασε να δημοποιοποιήσει στο Instagram μια selfie από το εστιατόριο «Zuma», όπου δείπνησε με την αιθέρια ύπαρξη, δείχνοντας πιο καλά από ποτέ. Την ίδια στιγμή πάντως που ο πρώην της βρισκόταν με άλλη, η Καινούργιου γιόρτασε τα γενέθλια της solo. Αρχικά έσβησε την τούρτα υπερπαραγωγή της , ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να το κάψει με την παρέα της.

Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψε στα social media μαζί με την συνεργάτιδά της Φωτεινή Πετρογιάννη, η παρουσιάστρια γιόρτασε τα 31 της χρόνια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το πρώην ζευγάρι αποδεικνύει περίτρανα πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και η ζωή προχωρά.




Πηγή: youweekly.gr

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Σταθοκωστόπουλου! Δείτε τι έκανε η Καινούργιου όταν το έμαθε... (photo) Reviewed by kamikaze.gr on 2.5.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.