Top Ad unit

Λιάγκας: Άγριος τσαμπουκάς σε νεαρό άνδρα που την έπεσε στην Σκορδά, «εξαφανίσου από…»


Γιατί αγρίεψε ο Λιάγκας με έναν άνδρα στη Τήνο;

Αγριεμένος ο Γιώργος Λιάγκας στην Τήνο παρά το κλίμα κατάνυξης λόγω των ημερών του Πάσχα.

Όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πέρασαν τις διακοπές τους στην Τήνο.

Εκεί το ζευγάρι Λιάγκα–Σκορδά έχει αγοράσει ένα παραθαλάσσιο σπίτι για να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά τους και πηγαίνουν όποτε έχουν χρόνο για λίγη χαλάρωση. Αυτή τη φορά όμως, η επίσκεψή τους στο νησί δια τις ολιγοήμερες διακοπές, δεν τους βγήκε σε καλό. Ήταν Δευτέρα του Πάσχα όταν έγινε το παρακάτω σκηνικό και το οποίο σημάδεψε μία και καλή την ευχάριστη ρουτίνα τους.

Η Φαίη Σκορδά ακολούθησε το πρόγραμμα που κάνει κάθε φορά όταν βρίσκεται στην Τήνο. Ξύπνησε, έβαλε το μαγιό της και κατέβηκε στην παραλία να χαλαρώσει. Κάποια στιγμή και μετά από αρκετή ώρα την πλησίασε ένας νεαρός άντρα και με περίσσια ευγένεια, όπως αναφέρει το περιοδικό Χάι, της είπε:

«Συγγνώμη για την ενόχληση. Σας θαυμάζω πάρα πολύ και θέλω να σας πω πως από κοντά είστε πολύ πιο όμορφη…». Η Φαίη αντέδρασε ψύχραιμα και χαμογέλασε στα κολακευτικά σχόλια του νεαρού.

Για κακή της τύχη, την ώρα που έλεγε τα υπέροχα λόγια ο νεαρός, ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν ακριβώς από πίσω και τα άκουσε όλα.

Ο παρουσιαστής ωστόσο, δεν φάνηκε να ήταν και τόσο ψύχραιμος και με έντονο ύφος τους είπε: «Την πέφτεις στην γυναίκα μου; Τσακίσου από τα μάτια μου και μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στην παραλία…»… H Φαίη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει σε αυτό το ξέσπασμα ζήλιας.
Πηγή: fimes.gr
Λιάγκας: Άγριος τσαμπουκάς σε νεαρό άνδρα που την έπεσε στην Σκορδά, «εξαφανίσου από…» Reviewed by anna on 17.5.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.