Top Ad unit

Συγκλονιστικές εξελίξεις για την υγεία της Μίνας Αρναούτη – Πού την μεταφέρουν και τι πιστεύουν πλέον οι γιατροί


Τα δύσκολα πέρασαν. Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της Μίνας Αρναούτη, αφού η υγεία
της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα η 30χρονη αναμένεται να πάρει εξιτήριο και από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» κι να μεταφερθεί σε θάλαμο κλινικής μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Οι θεράποντες γιατροί της, παρατηρούν μεγάλη βελτίωση στην υγεία της κοπέλας, η οποία έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από το μοιραίο ατύχημα της 18ης Φεβρουαρίου που κόστισε  τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.
Η αποθεραπεία των ορθοπαιδικών και των θωρακοχειρουργικών τραυμάτων, όπως μεταφέρει το protothema.gr προχωρά ικανοποιητικά, ενώ αποκαταστάθηκε η αναπνευστική της λειτουργία, αναπνέοντας έτσι χωρίς βοήθεια. Όπως αναφέρεται, η τομή της τραχειοστομίας στην οποία και είχε υποβληθεί, έχει «κλείσει», κάτι που σημαίνει πως η Μίνα μπορεί πλέον να μιλήσει.  Να σημειωθεί πως η Μίνα έχει  αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον και πιο συνεργάσιμη με το προσωπικό της της ΜΑΦ, σε αντίθεση με την πιο αντιδραστική εικόνα  που εμφάνιζε στη ΜΕΘ.
Πηγή: youweekly.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις για την υγεία της Μίνας Αρναούτη – Πού την μεταφέρουν και τι πιστεύουν πλέον οι γιατροί Reviewed by kamikaze.gr on 5.4.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.