Top Ad unit

Νίκη Κάρτσωνα: «Έκανα γuμνά για να μπορώ να ζητάω περισσότερα χρήματα»

Όσα είπε για το modeling και τις γuμνές φωτογραφήσεις της!


Η Νίκη Κάρτσωνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Πάνο Γιαννακόπουλο για το modeling και τις γuμνές φωτογραφήσεις που έκανε την δεκαετία του ’90, όταν μεσουρανούσε στον χώρο της μόδας.

«Ήταν επιλογή μου. Τα περισσότερα μοντέλα είχαν κάνει γuμνό. Δεν θα ισχυριστώ αυτό που θα έλεγαν οι περισσότεροι ότι ήταν στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Το επέλεξα. Λέγαμε με τον μάνατζέρ μου ότι θα με μάθει ο κόσμος. Κάναμε γuμνό και τον επόμενο μήνα σε καμπάνια μαγιό ζητούσαμε περισσότερα χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αυτές τις φωτογραφίες. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει να βλέπω. Χωρίς να λέω ότι δεν τις έχω κάνει. Όμως δε νιώθω άνετα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν πιστεύει ότι το επάγγελμα του μοντέλου είναι ιδιαίτερα μοναχικό, η ίδια εξομολογήθηκε «Δεν ταξίδεψα πολύ. Μπορεί και να ισχύει. Εγώ δεν ένιωσα μοναξιά γιατί δούλεψα κυρίως στην Ελλάδα και λίγο στην Ιταλία.

Ήμασταν πέντε-έξι κοπέλες που δουλέψαμε πολύ και πληρωθήκαμε πάρα πολύ καλά. Το διασκεδάζαμε», και συνέχισε, τονίζοντας πως υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα: «Πουλούσα. Είχα έναν πολύ καλό μάνατζερ επίσης. Το άξιζα γιατί ήμουν επαγγελματίας. Υπήρχαν πολύ πιο όμορφες γυναίκες από εμένα. Όμως ήμουν πάντα στην ώρα μου, δεν γκρίνιαζα, δεν διαμαρτυρήθηκα οπτέ, έκανα τη δουλειά μου και έφευγα. Ποτέ δεν με απασχόλησε το ότι έβλεπα τον εαυτό μου στον δρόμο. Με ένοιαζε η τσέπη μου να είναι γεμάτη».
Νίκη Κάρτσωνα: «Έκανα γuμνά για να μπορώ να ζητάω περισσότερα χρήματα» Reviewed by anna on 21.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.