Top Ad unit

ΦΡΙΚΗ - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: "H μητέρα μου έκοψε το λαιμό μου και ήταν έτοιμη να με ψήσει στο φούρνο"!!!

Η Susannah Βirch  θυμάται τη μέρα που η μητέρα της προετοιμαζόταν για μια τελετουργική θυσία καθώς όπως είπε «άκουσε» κάποιες φωνές που της είπαν να το κάνει.


Συγκεκριμένα, όταν ήταν σε ηλικία 2 ετών, τον Ιανουάριο του 1989, η μητέρα της έκοψε τις φωνητικές χορδές του λαιμού της με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια ζέστανε το φούρνο του σπιτιού τους στην Αυστραλία για να την ψήσει.

Ο πατέρας της μικρής έλειπε από το σπίτι και δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι η σύζυγός του θα είχε το πρώτο ψυχωτικό επεισόδιο.

Η Susannah Βirch  είχε διαβάσει πρόσφατα τη Βίβλο και συγκεκριμένα εκεί που λέει ότι ο Αβραάμ πήρε εντολή να θυσιάσει το μοναχογιό του Ισαάκ.

«Tην θυμάμαι να βράζει τα μαχαίρια… Με είχε ντύσει με καθαρές πυτζάμες. Θυμάμαι επίσης το μαχαίρι να κατεβαίνει προς το πρόσωπό μου ενώ εγώ προέταξα τα χέρια μου για να σταματήσει!»

Τελικά της έκοψε την τραχεία και τις φωνητικές χορδές.

Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας της μικρής η γυναίκα του μέσα σε αυτό τον παραλογισμό στον οποίο βρισκόταν κατάλαβε πως κάτι κακό κάνει. Έτσι πήρε από μόνη της την αστυνομία και είπε «Νομίζω πως έχω κάνει κάτι που είναι λάθος. Μόλις έκοψα το λαιμό της κόρης μου.»

Μόλις ο John Andrew επέστρεψε σπίτι του, βρήκε την αστυνομία εκεί ενώ η κόρη του ήταν στο νοσοκομείο. Μόλις έμαθε τι είχε γίνει έπαθε σοκ.

Ευτυχώς οι γιατροί ήταν εξαιρετικοί και όλα πήγαν καλά με την υγεία της Susannah η οποία τώρα είναι 27 ετών και προσπαθεί να σβήσει αυτές τις άσχημες μνήμες από το μυαλό της.



ΦΡΙΚΗ - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: "H μητέρα μου έκοψε το λαιμό μου και ήταν έτοιμη να με ψήσει στο φούρνο"!!! Reviewed by anna on 3.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.