Top Ad unit

Σοκ προκάλεσαν οι τελευταίες φωτογραφίες της Ναταλίας Γερμανού ΧΩΡΙΣ μακιγιάζ!

Με μαλλιά μπροστά θέλησε να κρυφτεί από τα φλας! (κι ο Θεός βοηθός)


Το περιοδικό «YES!» αποκαλύπτει το αμακιγιάριστο πρόσωπο της παρουσιάστριας δημοσιεύοντας αρετουσάριστες φωτογραφίες της.

Σοκ προκάλεσαν οι τελευταίες φωτογραφίες της Ναταλίας Γερμανού, αφού έφεραν στο φως μια εντελώς διαφορετική εικόνα της. Μπορεί μέσα από τις εκπομπές της να είναι πάντα λαμπερή και αψεγάδιαστη, στην πραγματική της ζωή θέλει να διατηρεί ένα πιο απλό προφίλ. Στις αρετουσάριστες φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «YES!», η Ναταλία δείχνει να θυμίζει περισσότερο γυναίκα της διπλανής πόρτας, παρά τηλεοπτική ντίβα.

Μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους είδαν από κοντά τη Ναταλία Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, αφού η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή γυναίκα που φιγουράρει στα εξώφυλλα των περιοδικών. Η παρουσιάστρια επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση «Ωχ Ηλέκτρα», στην οποία συμμετέχει ο καλός της Μάνος Ιωάννου δίχως ίχνος μακιγιάζ, κάνοντας μάλιστα πολλούς να δυσκολευτούν να την αναγνωρίσουν.


Η αντίδραση της Ναταλίας

Παρότι τον τελευταίο καιρό θέλοντας να μοιάζει πιο προσιτή κυκλοφορεί αμακιγιάριστη, όπως αποδεικνύουν τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα ο φωτογραφικός φακός την έκανε να αισθανθεί ιδιαιτέρως άβολα. Με κάθε της κίνηση να μαρτυρά την αμηχανία της, η Ναταλία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να καλύψει το αμακιγιάριστο πρόσωπό της ρίχνοντας μπροστά τα μαλλιά της. Όταν μάλιστα είδε τα φωτογραφικά φλας να στοχεύουν κατά πάνω της, επιτάχυνε το βήμα της κρύβοντας το πρόσωπο της ακόμα και με τα χέρια της.
Αν και ο αιφνιδιασμός της ήταν μεγάλος, η παρουσιάστρια προσπάθησε να μη χάσει το χαμόγελό της, το οποίο βέβαια μόλις που διακρινόταν πίσω από την πλούσια χαίτη της. Αυτό που την ενόχλησε περισσότερο, ήταν πως θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να κυκλοφορήσουν στον τύπο αρετουσάριστες φωτογραφίες της. Πιστεύει πως λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, οφείλει να κλέψει τα βλέμματα γι' αυτό πρέπει να είναι όσο πιο λαμπερή μπορεί. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο έρωτας με τον Μάνο Ιωάννου την έχει φανερά ανανεώσει αφού είτε με είτε χωρίς μακιγιάζ παραμένει μια άκρως γοητευτική γυναίκα. Η ίδια άλλωστε προσπαθεί κυκλοφορώντας τελευταία αμακιγιάριστη να καταπολεμήσει κάθε άγχος σχετικά με την εικόνα της, αφού όπως παραδέχεται «αν δεν έκανα τηλεόραση ίσως να μην είχα την παραμικρή ανασφάλεια».
Σοκ προκάλεσαν οι τελευταίες φωτογραφίες της Ναταλίας Γερμανού ΧΩΡΙΣ μακιγιάζ! Reviewed by anna on 10.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.