Top Ad unit

Άντζελα Δημητρίου: Δες την ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ και με καυτό μαγιό στη Μύκονο! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν θα μπορούσε να λείπει μια… λαίδη από το κοσμοπολίτικο «νησί των Ανέμων» και η Άντζελα Δημητρίου έδωσε δυναμικό «παρών»!


Η αγαπημένη τραγουδίστρια απόλαυσε τις βουτιές της στην παραλία της Ψαρούς πιο seχy από ποτέ και ο φωτογραφικός φακός  την «τσάκωσε» να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα κερδίζοντας όλα τα βλέμματα.

Φορώντας ένα στράπλες λεοπάρ μπικίνι, η Άντζελα εντυπωσίασε με την εμφάνισή της ενώ ο αντρικός πληθυσμός στην παραλία δεν έμεινε… αμέτοχος αντικρίζοντας το καλλίγραμμο κορμί της, με τα επιφωνήματα θαυμαστού να δίνουν και να παίρνουν.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η «Λαίδη» της ελληνικής νύχτας διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα και ο χρόνος έχει γίνει σύμμαχός της. Βέβαια, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα διατροφής, ενώ χύνει και πολύ ιδρώτα κάθε μέρα στο γυμναστήριο.

Η Άντζελα έδειχνε πολύ ανανεωμένη και ευδιάθετη κάνοντας δυναμικό «Comeback», όπως άλλωστε λέει και το νέο της σουξέ… Και πρώτη εκείνη δίνει το παράδειγμα!


Άντζελα Δημητρίου: Δες την ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ και με καυτό μαγιό στη Μύκονο! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Reviewed by anna on 3.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.