Top Ad unit

Δείτε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση του Ανδρέα Γεωργίου!

Ο Ανδρέας Γεωργίου, τον τελευταίο καιρό φτιάχνει την καριέρα του και στοχεύει στη σαπουνόπερα.


Άραγε τον φοβίζει αυτό το γεγονός;
Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός επισήμανε σε συνέντευξή του: «Είμαι εργασιομανής και ό,τι μου δοθεί στα χέρια το κάνω με πολύ μεράκι, δεν με αφορά τίποτα άλλο.

Αυτό που προσπαθούμε καθημερινά να καταφέρουμε είναι να προτείνουμε ένα νέο είδος σαπουνόπερας, αυτό που δεν είναι κλεισμένο σε ένα στούντιο, αλλά γυρίζεται σε φυσικούς χώρους και πολλές φορές κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Πραγματικά, οι απαιτήσεις είναι τεράστιες για το αποτέλεσμα που στοχεύουμε.

Ο ίδιος βάζει ποτέ τον εαυτό του στη θέση του θεατή, αν παρακολουθεί τηλεοπτικές σειρές; «Η κατάρα του σκηνοθέτη με αποσυντονίζει από το να παρακολουθήσω κάτι χωρίς να παρατηρώ τεχνικές λεπτομέρειες και αυτό μου καταστρέφει τη μαγεία μιας δουλειάς.

Νομίζω όμως ότι εκείνο που θα με κρατήσει προσηλωμένο είναι ένα πολύ δυνατό story με δυνατές ερμηνείες. Αυτά που θαυμάζω δηλαδή ούτως ή άλλως ως σκηνοθέτης και πίσω από τις κάμερες. Υπάρχει τεράστια γκάμα να διαλέξει κανείς και αυτό με κάνει ακόμα πιο alert για το τι θα προσφέρω ο ίδιος σε αυτό το κοινό που τα έχει δει σχεδόν όλα, να του δώσω κάτι διαφορετικό».
Δείτε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση του Ανδρέα Γεωργίου! Reviewed by anna on 24.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.