Top Ad unit

Άγρια γκάζια στον Λιάγκα! Η Σκορδά τα… πήρε άσχημα! Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε;!

Ολόκληρο το καλοκαίρι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά το πέρασαν οικογενειακώς. Από την..

ημέρα που σταμάτησε η πρωινή εκπομπή που παρουσιάζουν, οι δυο τους πήραν τα παιδιά τους και εγκαταστάθηκαν στο αγαπημένο τους νησί, την Τήνο. Εκεί έκατσαν για περίπου ενάμιση μήνα, αλλά φαίνεται πως ο Γιώργος ήθελε να περάσει και κάποιες μέρες μακριά από τη Φαίη. Το περιοδικό YES έχει όλο το ρεπορτάζ και εμείς σας το παρουσιάζουμε!

Έτσι, πήρε τον φίλο και συνεργάτη του Θέμη Γεωργαντά και πήγαν ένα διήμερο στη Μύκονο, για να ξεσκάσουν! Η Φαίη δεν είπε κάτι, αλλά μέσα της έβραζε… Χωρίς να δημιουργήσει το οποιοδήποτε θέμα στο σύζυγό της, πήρε τα παιδιά και ανέβηκε στο Κιλκίς για να ηρεμήσει κάποιες μέρες και φυσικά να δει τους αγαπημένους της γονείς.

Ο Λιάγκας τα πέρασε θαυμάσια στο Νησί των Ανέμων. Μάλιστα, τον είδαμε να κάνει τα μπάνια του στο Καλό Λιβάδι και φυσικά φρόντισε να κάνει και τη βραδινή του βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου. Εκεί μαζί με τον Θέμη και τη Μαίρη Συνατσάκη τα έσπασαν μέχρι το πρωί. Μόλις πληροφορήθηκε η Φαίη τα νυχτοπερπατήματα του άντρα της, ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε! Πρώτη της κίνηση ήταν να τον πάρει τηλέφωνο και να του ζητήσει να τα μαζέψει από το νησί και να πάει αμέσως στο Κιλκίς.

Φαίνεται πως οι φωνές της Φαίης έπιασαν τόπο… Τη Δευτέρα ο Γιώργος έφυγε από τη Μύκονο και πήγε στο Κιλκίς για να την ηρεμήσει. Πλέον, οι δυο τους, βλέποντας την έναρξη της πρωινής εκπομπής να πλησιάζει, κάνουν τα τελευταία τους σχέδια προκειμένου να είναι έτοιμοι. Εξάλλου, φέτος ο αγώνας της τηλεθέασης θα είναι δύσκολος απέναντι στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά.
Άγρια γκάζια στον Λιάγκα! Η Σκορδά τα… πήρε άσχημα! Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε;! Reviewed by anna on 4.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.