Top Ad unit

Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ της Μαρίας Ηλιάκη! Δείτε την ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ να προσπαθεί να διώξει την χαλάρωση

Εδώ έχετε δει τις μοναδικές φωτογραφίες χωρίς ρετούς της Μαρίας Ηλιάκη, καθώς ότι κυκλοφορεί εκεί έξω, δεν είναι αληθινό αλλά τίγκα στο photoshop.


Το κορμί της λοιπόν έχει ατέλειες.... Πολλές! Και ακόμα σε αυτή τη φωτογραφία, αν την κοιτάξετε καλά θα καταλάβετε γιατί ξεκίνησε εντατικά να προπονείται με τη Μάντυ Περσάκη!

Εμ... δεν αρκεί μόνο η δίαιτα όποτε το θυμάται... Θέλει θυσίες κυρία μου το άθλημα. Και από τη στιγμή που έχετε κόλλημα με το γυαλί, πρέπει να προσέχετε! Η Περσάκη θα καταφέρει να την αλλάξει οπότε δεν θα χρειάζεται πια και τόση επεξεργασία... Άντε του χρόνου το καλοκαίρι θα μπορεί να εμφανιστεί χωρίς χαλάρωση... Η γυμνάστρια έχει τον τρόπο αφού έχει αντιμετωπίσει και δυσκολότερες περιπτώσεις...
Κουράγιο Μαντάκο... μπορείς...

Υ.Γ Δεν έχω πρόβλημα με τις γυναίκες που έχουν ατέλειες ή κάποια χαλάρωση. Αντιθέτως. Έχω ωστόσο τεράστιο πρόβλημα όταν προβάλλονται εικόνες-τις οποίες προβάλλουν και οι ίδιες- που δεν δείχνουν την αλήθεια και παρασύρουν πολύ όμορφες κοπέλες σε εξαντλητικές δίαιτες που τις οδηγούν σε αδιέξοδο.

Εδώ θα βλέπετε πάντα την αλήθεια και θα την διαβάζετε χωρίς ρετούς. Όχι όπως αυτές που σας πουλάνε τα περιοδικά ή ακόμη και οι ίδιες στα sites ή στις σελίδες τους στα Social Networks.

Για να μην παρεξηγούμαστε!
Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ της Μαρίας Ηλιάκη! Δείτε την ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ να προσπαθεί να διώξει την χαλάρωση Reviewed by anna on 16.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.