Top Ad unit

Tο συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του: «είναι ένας μικρός θεός που παλεύει κάθε μέρα»

Είναι γεγονός ότι η ψευδής είδηση που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες στο διαδίκτυο, ότι δήθεν ο..

μεγάλος μουσικοσυνθέτης μας Αντώνης Βαρδής, έχασε τη σκληρή μάχη που δίνει για τη ζωή εδώ και λίγους μήνες, αναστάτωσε την οικογένειά του και κυρίως τον γιο του Γιάννη Βαρδή ο οποίος με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμά του για τον πατέρα του, επεσήμανε το μάθημα ζωής που δίνει εκείνος χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα 'μικρό Θεό'.

Διαβάστε τι έγραψε: «Και επειδή έγινε ντόρος με ανεγκέφαλους δημοσιογράφους να πω πως η ζωή μας είναι ένας πόλεμος ή μια μάχη αν θέλετε, άλλοι είναι τιποτένιοι που σέρνονται και που δεν έχουν στον Ήλιο μοίρα και άλλοι που είναι ήρωες, όχι σαν αυτούς στις ταινίες.

Πραγματικοί ήρωες που βάζουν το στήθος τους μπροστά και πολεμάνε για όλους και σε όλη τους τη ζωή. Όπως λέει και ο Παϊσιος άλλοι είναι μύγες και πάνε μόνο και σκαλίζουν ακαθαρσίες και άλλοι είναι μέλισσες. Αφιερωμένη η φώτο αυτή στις μύγες και σε όλα τα λαμόγια γύρω μας από έναν άνθρωπο μικρό θεό που παλεύει κάθε μέρα και που απλόχερα δίνει χαμογέλα και μαθήματα ζωής σε όλους μας μέσα απ' το Γολγοθά του!»
Tο συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του: «είναι ένας μικρός θεός που παλεύει κάθε μέρα» Reviewed by anna on 23.8.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.