Top Ad unit

Ρούλα Βροχοπούλου: Η αλήθεια για τα σκουπίδια... Tο κομμένο δάχτυλο και το χειρουργείο!


H εικόνα ενός συνανθρώπου μας να ψάχνει στα σκουπίδια…  στην Ελλάδα του 2014 δεν είναι πλεόν μη συνηθισμένη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα βασικά.

 Η εικόνα όμως μιας γυναίκας που είχε τόσα πολλά πλούτη και ανέσεις- σύμφωνα πάντα με δηλώσεις της- έζησε την απόλυτη χλιδή, έκανε παραμυθένια ζωή να κρεμιέται απο τον κάδο είναι τραγική. Τραγική κατάληξη μιας δηθενιάς πέρα απο κάθε προηγούμενο. Τι συνέβη όμως και είδατε την Ρούλα για πρώτη φορά μέσα απο το blog μου σε αυτή την κατάσταση;

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα απόρροια της κακής διαχείρησης που την οδήγησαν σε άλυτες εκρεμμότητες με την εφορία. Και τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί. Η Ρούλα κάποια στιγμή χτύπησε σοβαρα καθώς ένας κάδος έκλεισε απότομα και τις έκοψε το δάχτυλο.

Η γυναίκα λιποθύμησε απο τον πόνο και χρειάστηκε οι περίοικοι να την περιθάλψουν και με δικές τους πρωτοβουλίες να μπεί στο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργείο αποκατάστασης. Πολύ απλά οι γιατροί κατάφεραν να της κολλήσουν το δάχτυλο. Η ίδια ακόμη και σήμερα σε όποιον την αναγνωρίζει λέει οτι δουλεύει στον δήμο Γλυφάδας στην περισυλλογή των σκουπιδιώναλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει απο τις καταστάσεις.

 Ειλικρινά εύχομαι κάποιος να ασχοληθεί μαζί της. Αλήθεια αυτή δεν έλεγε ότι είχε έναν γιό ; Που είναι αυτός άραγε;
Ρούλα Βροχοπούλου: Η αλήθεια για τα σκουπίδια... Tο κομμένο δάχτυλο και το χειρουργείο! Reviewed by kamikaze.gr on 18.8.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.