Top Ad unit

Οι ερwτικές φαντασιώσεις της Γερμανού! Ο Μάνος της είπε "Βγάλ'τα όλα και εκείνη υπάκουσε...


«Ο Μάνος σταμάτησε με ένα νεύμα...Γδ@σου! Βγάλ’ τα όλα… Εκείνη υπάκουσε.
Έβγαλε τα μαύρα της μποτάκια, το σ@υτιέν και το μικροσκοπικό κιλ@τάκι που φορούσε. Ξαφνικά δεν ντρεπόταν πια» «Τον έπιασε και τον φίλησε. Με πόθο. Με λύσσα. Την κρατούσε από τη μέση και η Έλλη, σε απόλυτη έκσταση, κaλπaζε πάνω του» Η Ναταλία Γερμανού τα βγάζει όλα στη φόρα… Τα ερwτικά της όνειρά γραμμένα στο χαρτί.
Η παρουσιάστρια έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Έτσι, για χάρη σου» και οι ομοιότητες κάθε άλλο παρά συμπτωματικές μπορεί να είναι… του Βαγγέλη Σγουρίδη. Ποιος δεν θυμάται τα μικρά βιβλιαράκια «Άρλεκιν» και «Βίπερ Νόρα», που έκαναν θραύση τη δεκαετία του ’80. Οι κυρίες τα αγόραζαν ανελλιπώς, καθώς έτσι «ταξίδευαν» σε έναν κόσμο ονειρικό και … ερwτικό. Σειρά είχε η Ναταλία να γράψει κάτι αντίστοιχο, άσχετα αν η ίδια δεν το παραδέχεται ότι πρόκειται για «Άρλεκιν». Και το όνομα το βασικού πρωταγωνιστή της ιστορίας; Μάνος!



Μάνος, όπως ονομάζεται και ο σύντροφός της. Δεν χρειάζεται να είσαι και πολύ πονηρός για να καταλάβεις ότι στο βιβλίο υπάρχουν πολλά κοινά με την προσωπική της ζωή. Μια ερwτική ιστορία με πρωταγωνιστές ένα αγόρι που δουλεύει σε ένα βενζινάδικο και ένα κορίτσι των βορείων προαστίων. Από κει και πέρα, οι ερwτικές σκηνές που εκτυλίσσονται μπροστά στον αναγνώστη είναι κάτι περισσότερο από τολμηρές. Μια δοκιμή θα σας πείσει:

 «Ο Μάνος σταμάτησε με ένα νεύμα. Γδuσou! Βγάλ’ τα όλα… Εκείνη υπάκουσε. Έβγαλε τα μαύρα της μποτάκια, το σouτιέν και το μικροσκοπικό κιλoτaκι που φορούσε. Ξαφνικά δεν ντρεπόταν πια. Δεν φοβόταν. Ήταν γuμνή και είχε απόλυτη επίγνωση της ομορφιάς της. Είχε δει δεκάδες avτρικά βλέμματα να λιwνουν στο κορμί της». Σε κάποιο άλλο σημείο του βιβλίου αναφέρεται το εξής:

«Η Έλλη με κομμένη την ανάσα αφέθηκε στα χέρια του. Έπιασε τα μαλλιά της και της τράβηξε το κεφάλι πίσω. Δάγκωσε το λαιμό της. Δάγκωσε τη φλέβα. Την κόλλησε στο κορμί του. Ένιωσε το στ@θos της να τρίβεται στο δικό του. Τον έπιασε και τον φίλησε. Με πόθο. Με λύσσα. Την κρατούσε από τη μέση και η Έλλη, σε απόλυτη έκσταση, κaλπaζε πάνω του».



Η Ναταλία ομολογεί στον πρόλογο του βιβλίου ότι ο «Μάνος» γεννήθηκε στο μυαλό της με αφορμή έναν μελαγχολικό συμμαθητή της που πάντοτε είχε μια αύρα μυστηρίου. Πολλοί θα συμφωνούσαν, αλλά τέτοια σύμπτωση; Εξάλλου, το όνομα του πρωταγωνιστή μπορεί να αλλάξει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο! Ο «Μάνος» του βιβλίου και ο Μάνος (ο Ιωάννου) είναι αυτή την περίοδο το «Α και το Ω» στη ζωή της Ναταλίας. Ο ένας παιδί του βενζινάδικου, ο άλλος ηθοποιός. Τι κοινά μπορεί να έχουν αυτοί οι δύο; Πολλά, θα απαντούσε κάποιος. Μπορεί να είναι και το ίδιο πρόσωπο!

 Πηγή: Περιοδικό Yes
Οι ερwτικές φαντασιώσεις της Γερμανού! Ο Μάνος της είπε "Βγάλ'τα όλα και εκείνη υπάκουσε... Reviewed by kamikaze.gr on 6.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.