Top Ad unit

ΣΟΚ! Εμαθε ότι έχει καρκίνο... σε ρεπορτάζ που έκανε!!! Ποια είναι;;;

Ένα ρεπορτάζ, έσωσε τη ζωή της..
παρουσιάστριας του ABC, Amy Robach η οποία ανακάλυψε εντελώς τυχαία, πως έχει καρκίνο στο στhθος!

Η 40χρονη που εργάζεται ως δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια στο μεγάλο αμερικανικό κανάλι,ανέλαβε να κάνει ένα ρεπορτάζ, στο οποίο θα έπρεπε να υποβληθεί σε live μαστογραφία, ώστε νακινητοποιήσει τις γυναίκες να μην ξεχνούν να κάνουν την εν λόγω εξέταση, μιας και η πρόληψη σώζει ζωές!

Να όμως, που τελικά έσωσε τη δική της. Η Robach, έκανε τη μαστογραφία στον τηλεοπτικό αέρα την1η Οκτωβρίου, μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Μάλιστα, στην αρχή ήταν ιδιαίτερα απρόθυμη να το κάνει όπως εξομολογήθηκε αργότερα. Τόνισε δε, πως αν και γνώριζε ότι από τα 40 και μετά έπρεπε να υποβάλλεται τακτικά σε μαστογραφία, συνεχώς το ανέβαλε, επειδή ήταν πολύ απασχολημένη με τη δουλειά και την οικογένεια της.

Λίγες μέρες αργότερα, οι γιατροί την κάλεσαν για να της πουν πως κάτι είχαν δει. Έκανε κάποιες επιπρόσθετες εξετάσεις, και τελικά ανακάλυψε πως έχει καρκίνο στο στhθος.

Η Amy, μητέρα δυο παιδιών, θα υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή στις 14 Νοεμβρίου, ενώ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της στην εκπομπή «Good Morning America», προκειμένου να τονίσει τη σημασία της πρόληψης.

Μέσω του προσωπικού της blog, δυο  μέρες πριν μπει στο χειρουργείο, η  Amy έγραψε:
«Νόμιζα ότι είναι παντελώς αδύνατο να έχω καρκίνο. Γυμναζόμουν, έτρωγα σωστά και στην οικογένεια μου δεν υπήρχε ιστορικό. Ζουν όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου».

Πρόσθεσε ακόμα, πως «είμαι πνευματικά και σωματικά προετοιμασμένη γι΄αυτή τη διαδικασία. Είμαι τυχερή που το εντόπισα σε αρχικό στάδιο, και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, κάθε παραγωγό και κάθε άτομο που με ανάγκασε να το κάνω αυτό!»



ΣΟΚ! Εμαθε ότι έχει καρκίνο... σε ρεπορτάζ που έκανε!!! Ποια είναι;;; Reviewed by anna on 12.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.